GIVEAWAY: WIN 3X RITA ORA NAILPOLISH PACKAGE

NL: Om te beginnen wil ik jullie bedanken voor de reacties op de vorige giveaway. Ik waardeer alle reacties enorm, maar er kan er maar een de winnaar zijn. De winnaar van deze week (€150 shoptegoed te besteden bi By Flou) is geworden Ruby Cruden, Gefeliciteerd! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want je kunt gewoon weer meedoen met deze giveaway!! Deze week geef ik namelijk drie keer een Rita Ora by Rimmmel nagelak pakket weg (hierin zitten 12 verschillende kleuren lakjes!). Bijna alle kleuren zitten er in, dus je kan sowieso voor deze zomer vooruit. Daarnaast is deze nagellak in 60 seconde droog. Is dat even handig! Wil je een van de drie pakketen winnen? Volg dan de volgende stappen

1. Volg FashionistaChloe op Bloglovin (volg hier)
3. Laat hieronder weten dat je mee doet aan de giveaway
vergeet daarbij niet je email te vermelden
Succes! 
De winnaar wordt vrijdag 6 juni via Facebook bekend gemaakt 
 
ENG: I already told you; more posts and giveaways on the blog! To start with thank you for the good response on my latest giveaway! Thank you so much guys, I really appreciate every single comment! And now the announcement of the €150 shopping money at By Flou voucher. The winner is Ruby Cruden, congratulations!  Don’t be sad if you did not win this contest because you can now enter my new giveaway. This week I give away 3 Rita Ora nailpolish package by Rimmel (included 12 different nailpolish). Do you want to win one of these packages? Please follow the next steps.
1. Follow FashionistaChloe on Bloglovin (follow here)
2. Like FashionistaChloe on Facebook (like here)
3. Let me know in a comment below that you want to enter this contest.
don’t forget to include your email
Good Luck! 
The winner will be announced on the 6th of June.
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

82 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Leuke actie en mooie lakjes, Hier word ik er blij van. Ik volg je op Bloglovin en Facebook. Liefs, Ling
  linglchoy1 @ hotmail.nl

 2. Vrij op Vrijdag 😀
  Facebook geliket/gedeeld onder;DinyGijsbertsInstagram onder; @missmomzymom (Diny gijsberts)
  Pinterest onder; Diny (Gijsberts)
  Bloglovin onder; Bjorn Gijsberts
  Google+ gedeeld onder;Diny gijsberts
  YouTube onder; Diny Gijsberts
  Twitter tweet nr. 62 onder; Dinie Gijsberts
  diny.gijsberts@tele2.nl

 3. Wauw de complete rita collectie! Als dat geen e het liefde is. Wat super gaaf dat je dit mag verloten. Perfect voor de zomer! Iedere dag een ander kleurtje, geweldig!!!!!! Count me in 🙂 mijn email adres is kijee@live.nl

  Xox Kim

 4. Ohhohhhh dat is zooo gaaaaff!
  I loveee nagelak!
  Ik probeer wekelijks een nailart te maken en op mijn blog te zetten, maar dat lukt niet altijd 🙁
  Helaas heb ik ook geen goede nagelakmerken. Rimmel is wel super goed! Ik zou deze zooo graag willen winnen =3.
  Dus ik doe zeker mee!

  Liefs,
  Lucinda
  lucinda1995@msn.com

 5. Oh gaaf!!! Ik vind de kleurtjes zo mooi van deze lakjes en rimmel lakt zo fijn!!! En dan gewoon 12 kleurtjes in 1 keer mogen winnen, hoe gaaf!!!

  Succes allemaal!!!

  Liefs,

  Elsa.

 6. Wow die lakjes zijn echt zooo mooi! Ze zijn gewoon stuk voor stuk prachtig! Ik vind vooral die lichte kleurtjes mooi, ook leuk voor de zomer! Ook is het heel handig voor mij dat de lakjes zo snel opdrogen want ik heb nooit het geduld om 5 minuten te wachten haha :p
  Ik volgde je al op bloglovin en heb je facebook pagina ook geliked. Super gave winactie!!

  Mijn e-mail is thebudgetblognl@hotmail.com

 7. Weeer zo’n leuke actie!! En geluksvogel Ruby, van harte met het shoptegoed!!;-) Ik maak graag een kansje op deze gave lakjes!!! Echt heeel leuk, heb er zelf al 2 van deze collectie… Maar ach, Nagellakjes heb je nooit genoeg toch?!:D… Fijn weekend allemaal! Groetjes ilse prins, wiefiej@hotmail.com

 8. Wauw wat gaaf!
  Natuurlijk doe ik ook graag mee 🙂
  Ik ben nagellakverslaafd en wat een prachtkleuren ♥
  Ik volg je op bloglovin. Ook op fb volg ik je: Justnailpolishes justnailpolishes!
  Dit zou echt een oppepper zijn tussen allemaal examens en toetsen door!!!!
  Fijne avond nog 🙂

 9. Wauw, ik heb voor de zomervakantie alvast een azuurblauwe jurk gekocht, wat zouden deze nagellakjes er onwijs goed bij staan. Ik verheug me er nu al op om in mijn jurk en bijpassend gekleurde nagels naar het strand te gaan. Hopelijk maken je mij binnenkort ontzettend blij, je hebt er nu al in ieder geval een grote FAN bij

 10. Hey! Wauwie, wat een leuke winactie zeg! Perfecte kleurtjes voor deze zomer! Met mijn mooie gelakte nageltjes ben ik dan helemaal ready for summer 2014! En ik ben ook nog eens een mega fan van Rita Ora! Alvast heel erg bedankt voor deze awesome winactie! Xxx Joanne
  jkamp9@hotmail.com

 11. Ik volg je al langere tijd op facebook en bloglovin, nu weer zo’n leuke actie! Ik waag héél graag een kansje voor mijn lieve 15-jarig nichtje Maud. Over 2 weken begint ze aan haar 1e bijbaantje…..spannend…. Hoe leuk is het om op je 1e werkdag te verschijnen in een leuke outfit mét bijpassende nageltjes…!!
  Liefs Bianca
  biancapoffers@hotmail.com

 12. Jaaah, héél graag!! Ik volg je al langere tijd op facebook en bloglovin, wederom een fantastische actie. Graag waag ik een kansje voor mijn lieve modebewuste 15-jarig nichtje Maud. Ze begint over 2 weken aan haar 1e bijbaantje…spannend… Hoe gaaf is het om op je 1e werkdag te verschijnen in een leuke outfit mét bijpassende nageltjes…!!
  Liefs Bianca
  biancaj454@gmail.com