FASHIONISTA CHLOE TV: FESTIVAL DE ZON


NL: De afgelopen tijd vergat ik steeds om te filmen, maar ik heb de smaak weer te pakken. Maandag postte ik mijn Stockholm vlog online en vandaag staat er alweer een video online. Vorige week zondag bezocht ik met Tara Verbon Festival de Zon in Amsterdam. Festival de Zon wordt georganiseerd door Pleinvrees, Next Monday Hangover en Bandje Bandje. Van verhalen hoorde ik dat het een super leuk festival is en was hierdoor extra benieuwd. Zondag scheen gelukkig de zon en de temperatuur was aangenaam warm, dan is het natuurlijk heerlijk vertoeven aan het water. Ik kan natuurlijk 1000 dingen hier schrijven, maar ik zeg nu gewoon; kijk de video en kom even in de sferen van Festival De Zon. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij! Ga jij nog festivals bezoeken deze zomer, of was je toevallig op De Zon? Laat het mij hieronder weten. Vind je deze video nou leuk vergeet dan niet een duimpje te geven onder de video! Veel kijk plezier! 
ENG: Lately, I forgot to make new video’s for FashionistaChloeTV, but I am back in business! Last Monday I already posted the Stockholm vlog online and today it is time for Festival De Zon video. Last Sunday I went to Festival De Zon with fellow blogger Tara Verbon and we had so much fun! The weather was amazing, the music was good and you could drink from real coconuts (is that not amazing?!). Anyway, this video says more than 1000 words.. So hurry hurry watch my new video and come in the spheres of Festival De Zon! What do you think of Festivals? Please let me know in below comment! Enjoy watching! 


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.