GIVEAWAY: WIN 5X TWO COLORSWITCH CASES

ENG: I love the skins and cases from Colorswitch. As you may know I often colorswitch my phone.  I always get good comments about it and often people ask where I bought my iphone case. I have good news for you guys!! I can give away five Colorswitch cases (chose your favorite here) for you and your friend. So, if you are one of the five winner you can chose two different cases. Is that not amazing? Do you want to win this giveway? Then please follow the next steps and join the competition!
How to win?
1. Follow this blog on Bloglovin (follow here)
2. Like this post on Facebook

3. Like Colorswitch on Facebook (like here)
4. Please don’t forget to leave a comment with your email so I can contact you if you win the price!
Good luck!
NL: Ik ben verliefd op de cases en stickers van Colorswitch. Zoals je misschien wel weet colorswitch ik heel vaak mijn telefoon. Regelmatig krijg ik goede reacties en complimentjes en meestal wordt er gevraagd waar ik het hoesje heb gekocht. Nu heb ik echt super goed nieuws voor jullie!! In samenwerking met Colorswitch mag ik 5x een case weg geven voor jou en je vriendin (kies jouw favoriet alvast hier). Win jij deze te gekke prijs dan mag je dus twee verschillende cases of stickers uitkiezen. Wil jij graag je telefoon colorswitchen? Zorg er dan voor dat je de volgende stappen goed doorloopt en doe mee in de wedstrijd! Heel veel succes!
Hoe maak je kans?
1. Volg deze blog via Bloglovin (volg hier)
2. Like deze post op Facebook

3. Like Colorswitch op Facebook (like hier)
4. Vergeet niet een reactie achter te laten met je email adres zodat ik je kan mailen als jij gewonnen hebt!
Succes!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

25 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.