GIVEAWAY: WIN 5X KATY PERRY FRAGRANCE

Katy Perry Killer Queen fragrance giveaway

NL: De zomer komt eraan, ik ben druk bezig met een nieuwe lay-out en ik probeer per dag meer diverse artikelen te posten. Deze week postte ik al interviews, maar ook persoonlijke verhalen en restaurant reviews. Ik merk dat bezoekers terug komen en dat ook deze post goed gelezen worden. Ik ben jullie dankbaar en daarom heb ik besloten wat meer voor jullie te doen in door middel van weggeef acties. De aankomende weken komen er verschillende giveaways online.Deze week geef ik 5x de nieuwste parfum van Katy Perry, Killer Queen weg. Je maakt dus vijf keer kans! Wil je dit geurtje winnen? 

1. Volg FashionistaChloe via Bloglovin (volg hier)
2. Laat hieronder weten wat jij graag wilt lezen op mijn blog
Heel veel succes! De winnaar word woensdag 7 mei bekend gemaakt.
 
De winnaars van de Colorswitch giveaway zijn geworden: Alexa Land, Irene Niec, Esra Heijmans, Mireille en Eline Lenders. GEFELICITEERD! 

ENG: The summer is coming, I am quite busy with the new lay out of my blog and I am trying to post more various articles every day. Last week I posted interviews, personal stories and restaurant reviews. I noticed that this articles are widely read and I want to thank you for that. I want to do something back for you by means of giveaways. From now on I will post a giveaway every week . This week I give away the Katy Perry, Killer Queen fragrance. I can give away 5 bottles so you make more chance to win!  Do you want to win?

1. Follow FashionistaChloe on Bloglovin (follow here)
2. Please let me know in a comment which articles you want to read on my blog (give me feedback, tips etc.)
Good Luck! The winner will be announced on Wednesday 7th of May.

The winner of the Colorswitch giveaway are: Alexa Land, Irene Niec, Esra Heijmans, Mireille en Eline Lenders. Congratulations! 
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

56 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Leuk zeg! Ik lees je blog bijna dagelijks en vind de Outfitposts sowieso altijd erg inspirerend en restaurant reviews vind ik persoonlijk erg handig omdat het altijd van pas kan komen als je in een andere stad uit eten gaat!

  Keep up the good work Chloe!

  Mijn mailadres:
  carolavanbronswijk@gmail.com

 2. Wat leuk, ben erg benieuwd hoe het ruikt, vind het flesje er al super uit zien.
  Ik volg je blog en ook op facebook, lees veel dingen met plezier, met name de mode tips en ook interviews vind ik erg leuk.
  Zou het wel gaaf vinden als je wat vaker makkelijke en lekkere lunch recepten publiceert.Is dat een idee of liever niet?

 3. Wat een leuke win actie! Ik doe heel graag mee en volgde je al op Bloglovin. Ik vind de variatie erg leuk en dat doe je nu super leuk. Je zou meer kunnen kijken naar recepten of hoe je een bepaald kledingstuk met verschillende outfits kan combineren?

 4. Wat een leuke giveaway, ben echt zo benieuwd! De verpakking alleen al is super 🙂 De outfitposts vind ik altijd erg leuk om te lezen. Misschien is het ook leuk om af en toe een ”how to wear” te doen? Dat je een kledingstuk neemt, en daar verschillende outfits voor verschillende gelegenheden bijmaakt 🙂

 5. Oehh wat een leuke winactie! Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar die parfum! Ik volg je op bloglovin! Ik vind het altijd leuk om over fashion en lifestyle te lezen! En outfits zijn ook altijd leuk! Je hebt namelijk zo’n leuke stijl! Daar haal ik inspiratie uit! 🙂 Liefs

 6. Wat een leuke winactie ik doe heel graag mee! Ik volg je blog omdat je altijd zulke gave outfitposts heb maar vind artikelen met foto’s van een weekoverzichtje ook altijd erg leuk!

 7. Wat leuk en lekker! Ik lees en bekijk graag je outfit post. Alles past altijd pérfect bij elkaar, waardoor het heel leuk is om te zien. Alle kleding die jij zelf hebt kan ik niet ook allemaal hebben, maar ik haal erg graag inspiratie uit 🙂

 8. Ik vind vooral je outfitposts erg tof, al kijk ik die vooral voor inspiratie uit de foto’s te halen. Ik zou geen nieuw onderwerp kunnen noemen dat je erbij zou moeten doen. Gaat lekker zo!

 9. Ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin. Ik vind je blog nu al super, maar wat me leuk lijkt is een soort challenge, hoe je met één kledingstuk meerdere outfits kan maken. Bijvoorbeeld een weekoverzicht ervan ofzo, dat je een week lang dat kledingstuk in je outfits verwerkt.Weet niet of het haalbaar is , maar het lijkt me erg leuk om te zien!

 10. Ik volgde je al op Bloglovin’
  En wat ik graag wil lezen op je site… Eigenlijk ben ik nu wel tevreden haha, outfits, wat je meemaakt, hotspots, interviews en chloë tv, allemaal leuk om te lezen! Als ik toch wat zou moeten noemen: veel artikelen over festivals, aangezien die er nu natuurlijk allemaal aankomen!

 11. Ik doe mee en ik volgde je al op Bloglovin! Wat ik wel meer zou willen zien inderdaad restaurant posts. 😀 Ik kom natuurlijk nooit in Nederland maar door reviews en posts over restaurants te zien krijg ik zelf ook meer zin om verschillende dingen te proberen i.p.v. altijd een standaard lasagne. Ik leer zo ook altijd nieuwe gerechten kennen en als ik dan naar Nederland kom heb ik tenminste de leukste hotspots.

 12. Yes! Ik vond Killer queen ook al zo lekker, dus deze moet ik zeker weten bemachtigen. Ik vind de outfit posts heel leuk om te lezen! En misschien is af en toe een shoplog ook leuk?

  Liefs

 13. Ik zou graag meedoen met de actie. Eigenlijk vind ik je blog tot zover heel leuk en er is een goede afwisseling. Zowel mode als je ‘uitjes’ worden beschreven en dat vind ik altijd leuk om te lezen. Misschien is het eens leuk om één kledingstuk te pakken en te kijken hoeveel outfits je kunt maken voor diverse gelegenheden? Ik volg je niet al jareeen dus ik durf niet te zeggen of je dat misschien al eens gedaan hebt. Overigens vind ik ook leuk om zo nu en dan wat over beauty te lezen, parfum bijvoorbeeld. Dat is toch eigenlijk ook een deel van je outfit.

 14. Oeh leuke winactie, ik doe mee. Ik ben je gaan volgen op bloglovin’. Uhmm dingen die ik graag zou willen lezen op je blog? Aangezien ik een hele grote fotografie-addict ben lijkt het me leuk als je fotografie plaatst, maar dat vind ik leuk om te zien hé haha! Ik vind je outfits ook altijd erg leuk om te zien, want je hebt een leuke kledingstijl. 🙂

  Liefs Bo
  stuffbybo@hotmail.nl

 15. Super leuke winactie! Ik doe mee! Ik kom vooral op jouw blog voor de fashion en dan vooral de outfitposts. Het lijkt me verder wel leuk om een artikel te lezen over jouw favoriete merken en webshops. Ook lijkt het mij erg leuk om te lezen hoe jij je outfits samenstelt en fotografeert. Een soort stap-voor-stap hoe jij een outfitpost maakt.
  annemiekc87(@)gmail.com (zonder de anti-spam haakjes)

 16. Ik ben heel benieuwd naar deze geur! Doe graag mee. Ik volg je al via Bloglovin’.

  Ik vind het leuk om je outfits te zien die je draagt. Daarnaast ben ik ook wel benieuwd naar een behind the scene artikel. Hoe blog je, werk je veel vooruit etc. Misschien heb je nog tips?

 17. Ik heb een vrij brede interesse. Maar vooral interesse in nieuwe “ontdekkingen” en reviews. Op het gebied van beauty, fashion en / of gezonde voeding.

 18. ik volgde je al via bloglovin. de posts met outfits vind ik nog steeds het allerleukste, je hebt keer op keer erg leuke dingen aan en leuk gecombineerd. dingen die ik zelf niet gauw zou kopen/aan doen, maar jij laat zien dat het juist op vele manieren juist erg mooi te combineren is.! like your style ♥

 19. Oeh, dit luchtje zou ik wel graag willen hebben! Ondanks dat ik je blog nu al helemaal goed vind, zou het misschien leuk zijn om tips te delen over winkels/webshops die nog niet zo bekend zijn maar die zeker de moeite waard zijn om een kijkje te nemen.

 20. Hier ben ik heel erg benieuwd naar. Ik vind je blog nu al erg leuk om te lezen. Maar ik zou het ook leuk vinden om je eens een hele dag te ‘volgen’ a.d.h.v. veel (heel veel) foto’s. Dus ook behind the scenes van al die mooie outfit fotoshoots!

 21. Super leuke winactie. Ik doe mee en ik volgde je al 😀
  Ik lees elke post van jou, je hebt echt een leuke verfrissende kledingstyle.
  Misschien iets meer met sport laten zien? Een leuke hippe sportoutfit bijvoorbeeld?
  Liefs Pascale Aay

 22. Het is leuk dat er variatie zit in je blog, dat maakt het dat mensen terug komen om het te lezen, het blijft interessant.
  Ik zou als ik jou was zo doorgaan met af en toe iets vernieuwends er tussendoor! Geurtjes bijvoorbeeld nu je een weg geed actie doen meteen iets over jou geurtjes ervaringen vertellen. Verder zeg ik ga zo door en we komen terug!

 23. Leuke actie! En het is al genoemd, maar ik vind outfitposts ook altijd leuk en interessant. Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com) Ik volg je trouwens via Bloglovin en heb het bericht geliked.

 24. Hier was ik al benieuwd naar, dus ik doe graag mee. Ik volgde je al op Bloglovin. Ik zou graag nog een keer een filmpje zien met verschillende looks voor een bepaalde gelegenheid, dus voor naar school, naar een verjaardag, voor een feest, enz!

  Mijn email is brittvanommeren@gmail.com

  Liefs, Britt

 25. Nah balen, had al een heel berichtje getypt maar kan hem nergens terugvinden 🙁 dus 2e poging:
  Speciaal voor dit maar bloglovin aangemaakt en je gaan volgen, wat een handige app trouwens, anders moet je elke dag zoveel blogs voorbij dat je door de bomen het bos niet meer ziet en soms wat vergeet haha. Ik vind je outfitposts heel leuk, krijg er vaak inspiratie door, ook reviews vind ik leuk, over producten maar dus ook over restaurants etc, leuk om te lezen wat jouw mening is en wat jouw favorieten zijn! Ik ben zelf een lichtelijke fashionnoob dus vind het leuk om te leren door jouw artikelen! Ooh ik ben trouwens zo verliefd op het parfum flesje, mijn favo geurtje in mijn favo kleur! Ik heb eindelijk mijn signature geur gevonden in Killer Queen, ik vind hem zò lekker! Heb toevallig net vorige week mijn 3e flesje leeggemaakt, wat echt uniek is, normaal doe ik járen over een flesje parfum! Ik mis hem nu ook echt maar heb zo niet het budget een nieuw flesje te halen, rekeningen gaan voor helaas. Dus keihard duimen dat ik es een keer geluk heb en iets win! Doe niet vaak mee aan winacties maar zou dit wel heel graag willen winnen. Wens je verder nog heel veel succes met je blog! Hoop dat we nog lang inspiratie ervan mogen opdoen. X
  Mijn e-mail: wiandaschipper@hotmail.com

 26. Hee Chloë,
  Gave winactie weer. Ook ik lees je outfit posts elke dag en ik vind het super om te zien hoe fashionable jij je kleed!
  Zoals wat de rest ook al zegt je bent erg inspirerend. Ik zou het wel leuk vinden om verslagen te lezen over festivals die binnenkort weer zijn.
  Helaas kan ik er zelf niet naar toe, maar dan is het wel leuk om te lezen hoe jij het beleefd hebt en natuurlijk is het dan leuk om te weten wat voor festivaloutfit jij uit de kast hebt getrokken en wat voor outfits jij daar tegenkomt!

  Liefs,
  Lucinda Huijskens
  lucinda1995@msn.com

 27. Ik ben 50 en, nu dat mijn kinderen groot genoeg zijn denk ik een beetje aan mezelf, ik lees graag artikelen op verschillende blogs omdat ik veel thuis ben … dat is best leuk en zeker leuker dan de krant met alle slechte nieuws … Ik waag heel graag mijn kans voor dit geurtje, ten eerste omdat ik, zoalsmeeste vrouwen, parfums graag heb maar ook voor dat flejes die zo mooi is, komt zeker op goede plaats tussen de andere die ik al 25 jaar verzameld 🙂 Ik heb op fb, twitter en Pinterest ! merci

 28. Toffe actie, ik doe mee! Ik vind jouw outfit foto’s altijd erg leuk om te zien en ze zijn ook altijd heel erg mooi! Ik zou het ook leuk vinden om shoptips te lezen. Waar zitten nou die leuke winkels of wat zijn nou echt leuke websites die veel mensen misschien nog niet kennen? lisavanvalkenburg@hotmail.com

 29. Via via kwam ik op je Instagram en wat een super leuk account heb je, daarna dus even je blog gespot! Super leuk! Mijn zus doet ook aan bloggen, maar op een heel andere manier, over haar leven. Ik vind het super leuk dat je van alles doet en vooral zoveel verschillende kleding/ outfitpost hebt! Ze zijn echt heel inspirerend! En wat ik leuk zo zijn, als je er ook wat meer persoonlijkere post bij zet, over ervaringen die je meemaakt, over nieuwe mensen die je ontmoet, tegen wie je opkijkt en dingen die je echt nog wil doen in je leven 🙂
  moomy96@hotmail.com

  Liefs!

 30. Hoi Chloë, ik doe graag mee! Ik heb de 1e geur van Katy al eens in de winkel geroken en die vond ik heerlijk.
  Wat ik leuk vind om te lezen zijn restaurant reviews, shopping tips voor bepaalde steden. Misschien nog een artikel met lente/zomer inspiratie?
  Ik volg je al op Bloglovin.
  Groetjes Lisanne