OUTFIT VIDEO: OPENING PRIMARK NIJMEGEN

Primark Nijmegen opening 31 maart 2014

Primark Nijmegen opening 31 maart 2014
Special thanks to: Jeroen Klaver

NL: Ik woon al jaren in Nijmegen en eerlijk is eerlijk, de laatste jaren komen er steeds meer leuke winkels bij. Een paar jaar geleden ging Plein44 in Nijmegen op de schop en werd er een plan bedacht voor een grote Primark. Op dat moment was er alleen nog maar een Primark in Rotterdam te vinden en de opening van zo’n winkel was enorm goed nieuws voor de stad Nijmegen. Inmiddels zijn wij een paar jaar verder (vergunningen etc gaan in Nijmegen niet zo snel helaas) en dan eindelijk gaat de winkel open. Maandag 31 maart om 11:00 is het dan zo ver. Stiekem ben ik wel benieuwd hoe dat gaat worden. Ik ben al een aantal keer bij een Primark opening geweest en dan staan er echt hordes mensen te wachten voordat de deuren open gaan. Zou dat in mijn stad ook gebeuren of zijn de Nijmeegse mensen daar te nuchter voor? Anyway, zoals ik al eerder aangaf mag ik samen met 3 volgers voor €150 per per persoon pre-shoppen om 09:00. Vrijdag 28 maart as. maak ik de winnaars bekend dus je kan nog meedoen met deze te gekke actie. Wil je meedoen klik dan hier.

Eindelijk mag ik dan ook mijn speciale project met Primark onthullen. Twee weken geleden kreeg ik de kans om drie verschillende outfits te stijlen voor een outfit video. Om eerlijk te zijn was dit toch best wel lastig. Drie outfits shoppen is natuurlijke hartstikke leuk, maar meestal gooi ik bij de Primark alleen maar tops en jasjes in mijn “shopping bag”. Na ongeveer drie of misschien wel vier uur was ik klaar en tevreden met mijn outfits. Vandaag laat ik de outfits zien in deze speciale Primark Nijmegen outfit video. Jullie willen vast  de totaalprijs weten van deze drie outfits? Dat laat ik jullie weten als ik de winnaars bekend maak, voor nu ben ik vooral heel erg benieuwd hoeveel geld jullie denken dat de drie outfits gekost hebben. Oh, en ik ben zo benieuwd wat jullie van deze outfit video vinden. Laat mij het vooral hieronder weten en vergeet mee te doen aan de Primark giveaway. Ik hoop jullie allemaal maandag 31 maart om 11:00 te zien bij Primark Nijmegen. Tot dan!

Follow on Bloglovin
Volg mijn blog met Google+


ENG: Today I finally can show you my secret video project with Primark. Last week I got the chance to style three totally diffrent outfits. To be honest with you, it was hard to find three  outfits because usually when I visit the Primark I drop everything in my bask and don’t think in sets. After I spent three or maybe four hours in Primark Zaandam I was done and satisfied with my outfits. Today I show you the three outfits in a special outfit video. I am so excited, really like the result and almost can’t believe that all the items are from Primark. Next Monday Primark will open the first store in Nijmegen and I am looking forward to it.. What do you think of this brand.. Are you the biggest fan or… I am curious to your comments on this video. I keep you posted!

Follow on Bloglovin
Volg mijn blog met Google+.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

20 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Oh, wat superleuk gedaan die video! Mooie outfits heb je ook gestyled! De laatste is mijn favoriet! Denk dat de drie outfits in totaal zo’n €150 gekost zullen hebben 🙂

  2. Ik vind de laatste outfit met het roze blousje en jasje het allerleukst! Echt top dat je zo met Primark mag samenwerken. Ik duim voor de winactie. Zou zo leuk zijn als ik shoptegoed aan mijn zusje kan geven!
    Liefs Maike (maikew2@hotmail.com)