FASHIONISTA CHLOE TV: PARIS FASHIONWEEK ADVENTURES


In this video: blogger Tamara Kalinic (visit her blog here)

ENG: Good morning my loves! Last Monday I came back from five unforgettable days in Paris. Last weekend I started to edit the Paris Fashionweek video and yesterday evening I worked till very late to create this special video report about all my adventures in Paris. I really don’t know where to start because I did so many things, but honestly I had the time of my life. I could have never imagined that I would reach this all with my blog. I went to Paris with my lovely friend and fellow blogger Noor of the blog QueenofJetlags. During Paris fashionweek we stayed at Hotel Lyric (the first two days) and Hotel Ibis Styles Montmartre Nord (the last two days). The first hotel was very located close by Jardin des Tuleries and the second hotel was located in the cosy neighbourhood Montmartre Paris. What I did during my 5 days in Paris?  I went to a bunch of shows, got a tour at the Serenza HQ, went to some presentations, got an amazing massage at the Ugg Australia Comfort lounge at hotel Vendome, bumped into the streetstyle madness at Isabel Marant/ Viktor & Rolf and played the tourist..(saw the Sacre Coeur, strolled through Montmartre and had an delicious lunch at Le Pain Quotidien ). All in all I wouldn’t have missed this for the world..Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!

Follow on Bloglovin
Follow this blog with Google+

NL: Goedemorgen lieverds! Vorige week maandag kwam ik terug van vijf onvergetelijke dagen in Parijs. Afgelopen vrijdag begon ik aan de edit van de Parijs Fashionweek video en heb tot gister avond laat gewerkt om de video af te maken, maar het resultaat mag er zijn. Ik weet niet waar ik moet beginnen, ik heb namelijk zoveel verschillende dingen meegemaakt en gezien. Een tijdje geleden kwamen Noor (blogger voor QueenofJetlags) en ik op het idee om tijdens Parijs Fashionweek naar Parijs te gaan. Eerst bleef het bij een idee, maar al gauw hadden we de knoop doorgehakt! Wat is er nou leuker om samen naar Parijs te gaan? Tijdens PFW verbleven wij in Hotel Lyric (dag 1 + 2) en Hotel Ibis Styles Montmartre Nord ( dag 3 + 4 ). Beide hotels waren zeer aangenaam. Hotel Lyric was net wat centraler gelegen (vooral tijdens Fashionweek heel erg handig), maar in de buurt van Hotel Ibis Style MN lagen meer  restaurants en gezellige bars. Wat heb ik nou precies gedaan in Parijs? Ik ben naar verschillende shows geweest, bezocht wat presentaties, kreeg een rondleiding op het hoofdkantoor van Sarenza, kreeg een heerlijke massage bij de UGG comfort lounge (klik hier om de nieuwste collectie bekijken), bezocht de streetstyle gekte bij Viktor&Rolf/ Isabel Marant en hing een beetje de toerist uit (Denk hierbij aan wandelen in Montmartre, de Sacre Coeur en lunchen bij Le Pain Quotidien). Heel eerlijk, ik had dit avontuur niet willen missen!! Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je altijd een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!

Follow on Bloglovin
Volg mijn blog met Google+  
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Heel leuk filmpje! Wat een mooie hotelkamer hadden jullie zeg, en leuk om alles samen te doen met een andere blogger!
    Ik ben ook in de Sacre Coeur geweest, Parijs is echt een geweldige stad!

    xoxo Mireille

  2. It looks like you guys had loads of fun! You and Noor’s definitely funny and you guys cracked me up. LOL! Paris is definitely a great place to be and glad you guys had a great time there.