FASHIONISTA CHLOE TV: MY BERLIN FASHIONWEEK ADVENTURES

the girls of Fashionchick
In this video: 1. Bloggers Lois Opoku of L is for Lois, 2. Noortje de Groot of QueenofJetlags, 3.Kelly Jaspers of We Heart Fashion, 4. Ricarda Schernus of Cats&Dogs, 5. Irene of Irene’s Closet, 6. Sara of Collage Vintage, 7. Nina Victoria of The Envoguecoop
 
ENG: Berlin fashionweek, The Stylight bloggersawards, Bread and Butter, The Blogger Bazaar at Nhow hotel and more Berlin adventures. It all seems to be a while ago, but in fact I went to Berlin about 4 weeks ago.  During my trip in Berlin I took some recordings with my own Olympus PEN E-P5 camera, because I wanted to create a video for FashionistaChloeTV. After I came home, the Amsterdam fashionweek madness started and then I flew straight to Copenhagen for Copenhagen fashionweek. When I was home again, I had to post the Jan Boelo video and so the Berlin video was moved again! BUMMER! However, today it is time for my Berlin fashionweek adventures. In this video an impression of my stay in Berlin, the Berlin Stylight bloggersawards, my dinner with the girls of Fashionchick and the new trends for upcoming season spotted at Bread and Butter in Berlin. Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!
 
Follow on Bloglovin
Follow this blog with Google+ 
 
NL: Berlin Fashionweek, The Stylight bloggersawards, Bread and Butter, de Blogger Bazaar bij Nhow hotel en meer Berlijn avonturen. Alles lijkt tijden geleden, maar in werkelijkheid vertrok ik ongeveer 4 weken geleden naar Berlijn. Tijdens mijn trip in Berlijn maakte ik af en toe kleine video’s met mijn Olympus Pen E-P5 camera. Toen ik thuis kwam uit Berlijn brak meteen de Amsterdam Fashionweek gekte aan en vloog ik daarna meteen door naar Kopenhagen voor Copenhagen Fashionweek. Toen ik weer thuis was moest de Jan Boelo video eerst online, waardoor de Berlijn video weer doorschoof. BUMMER! Maargoed, vandaag is het dan eindelijk tijd voor mijn Berlijn fashionweek avonturen! In deze video een korte impressie over mijn verblijf in Berlijn, the Stylight Bloggers Awards, het diner met de Fashionchick girls en de nieuwste trends voor aankomend seizoen gespot op de Bread and Butter beurs in Berlijn. Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je altijd een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!

 
Follow on Bloglovin
Volg mijn blog met Google+  
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

19 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Superleuke video, Chloë! Wil binnenkort ook nog eens een keertje naar Berlijn, hou echt van die stad… Ben stiekem wel een beetje jaloers dat jij er net nog bent geweest 😉