FASHIONISTA CHLOE TV: MILAN FASHIONWEEK ADVENTURES

In this video: bloggers Zorana Jovanovic (visit her blog) and Tamara Kalinic (visit her blog)


ENG: Good morning my loves! Last Monday I came back from five unforgettable days in Milan. Yesterday morning I wanted to post a new outfitpost but decided to start with the edit of the Milan fashionweek video. Simply because  tomorrow I am leaving for Paris fashionweek and don’t want to post the video after that fashionweek. I worked till very late to create this special video report about all my adventures in Milan. I really don’t know where to start because I did so many things, but honestly I had the time of my life. I could have never imagined that I would reach this all with my blog. By the way, during my time in Milan I stayed at my friends place and would like to thank her. Together we had so much fun and it really brought us more together! What I did during my 5 days in Milan? I went to a bunch of shows, had some appointments (was impressed by the new Citizens of Humanity collection), went clubbing at Punk wear Prada and Byblos (not always a good idea), drank some cocktails with my Dutch friends and played the tourist..(saw the Duomo 20 times, but mostly during the evening). All in all I wouldn’t have missed this for the world..Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!! 

Follow on Bloglovin
Follow this blog with Google+

NL: Goedemorgen lieverds! Maandag avond kwam ik dood moe terug van vijf onvergetelijke dagen in Milaan. Toen ik gister wakker werd wilde ik eigenlijk een outfitpost online plaatsen, maar besloot toch te beginnen met het editen van de Milaan Fashionweek video. Dit vooral omdat ik morgen naar Parijs vertrek en ik wil de video  niet daarna pas posten. Ik heb gister avond tot heel laat gewerkt om de video af te maken, maar het resultaat mag er zijn. Ik weet niet waar ik moet beginnen, ik heb namelijk zoveel verschillende dingen meegemaakt en gezien. By the way, tijdens mijn verblijf in Milaan kon ik bij mijn vriendinnetje Lotte slapen waar ik echt super dankbaar voor ben. Zij woont nu al een tijdje in Milaan en speciaal voor haar nam ik heel veel drop mee (dat hebben ze niet echt in Italie). We hebben het super leuk samen gehad en uiteindelijk brengt zo iets je nog meer naar elkaar. Wat heb ik nou precies gedaan in Milaan? Ik ben naar verschillende shows geweest, had wat afspraken (was erg onder de indruk van de Citizen of Humanity showroom), heb wat feestje bezocht oa. Punk wear Prada en een fashion feestje bij Biblos club Milano, dronk cocktails met Nederlandse vrienden en hing een beetje de toerist uit (heb de Duomo wel 20x gezien, maar vooral in de avond). Heel eerlijk, ik had dit avontuur niet willen missen!! Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je altijd een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!
Follow on Bloglovin
Volg mijn blog met Google+  
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.