FASHIONISTA CHLOE TV: JAN BOELO FASHIONSHOW

Backstage Jan Boelo show during Mercedes Benz Amsterdam Fashionweek january 2014


Models Valentijn de Hingh during Mercedes Benz Amsterdam Fashionweek Jan Boelo show january 2014

DJ Sunnery James and Fashion Blogger Fashionista Chloe backstage at Jan Boelo show
Milou Gieben PR/Marketing Bullboxer and Chloe Sterk owner Fashionista Chloe at Jan Boelo show jan. 2014
Models backstage Jan Boelo show january 2014
Dirk Taat and Chloe Sterk backstage at Jan Boelo show during MBFWA
Filming for Fashionista Chloe TV with Jaimy Soares, Fashionista Chloe and Jan Boelo
Runway Jan Boelo show during MBFWAspecial thanks to: Daisy van Knotsenburg and Jaimy Soares
ENG: During Mercedes Benz Fashion week Amsterdam I attended the Jan Boelo show. I teamed up with shoe brand Bullboxer to make a special video report for FashionistaChloeTV about this show. After some drinks, bites and checking the models backstage it was time for the show. Jan Boelo choose for a different setting, slow music instead of rock and dark more body covering items instead of metallic bare skinned items. After the show I interviewed DJ and huge fan of Jan Boelo, Sunnery James, Dutch actor Jim Bakkum (he told me about his limited edition Bullboxer shoes) and presenter Sebastiaan Labrie. I also spoke with designer Jan Boelo, who told me everything about the new collection, his love for the new show setting and about his muse Valentijn de Hingh. Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!

Follow on Bloglovin
Follow this blog with Google+ 

NL: Tijdens Mercedes Benz Fashionweek Amsterdam was ik aanwezig om als reporter voor Bullboxer verslag te doen van de Jan Boelo show. Na wat lekkere drankjes, hapjes en een kijkje backstage achter de schermen was het tijd voor de show. Jan Boelo koos voor een andere setting; langzame muziek in plaats van rock muziek en donkere lichaam bedekende items in plaats metallic minder bedekende items.  In deze aflevering van FashionistaChloe TV interviews met dj en grote fan van Jan Boelo, Sunnery James, acteur Jim Bakkum (hij vertelde mij over zijn limited edition Bullboxer schoenen) en Sebastiaan Labrie (GTST). Daarnaast vertelt Jan Boelo meer over zijn nieuwe collective, zijn liefde voor de nieuwe show setting en over zijn muse model Valentijn de Hingh. Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je altijd een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!
 
Follow on Bloglovin
Volg mijn blog met Google+ 


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

14 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.