VIDEO/OUTFIT: THE ROAD TRIP COLLECTION BY FAB.
ph: private
Boots: Carvela Kurt Geiger boots by LuisaviaRoma , Jeans: Levi’s,  jacket: vintage, coat: C&A, clutch: Fab.


ENG: A few weeks ago I attended the Citroën DS3 Fab. presentation at The Lobster House Amsterdam. This car is designed exclusively by Fabienne Chapot (owner Fab.) and offers women- friendly extra’s. One of these extras is The FAB. Fabulous Road Trip Collection which consist of the Fab. parfume, leather clutch, a sunglasses case, license folder, gold flat shoes (perfect to wear while driving) and a fabulous key ring. The collection is  amazing; the colors they used are so beautiful  and the designer team thought about everything. I think it’s a good progress Fab. has started to develop women-friendly extras for cars.  I wonder what else is coming… Curious to the video? Watch it, enjoy it, and I’d hope to see you next week! Don’t forget to give a thumbs up (below the video) or a G+1 (below the article) if you like this episode! Thank you for watching!

Follow on Bloglovin

NL: Een paar weken geleden was ik aanwezig bij de presentatie van de Citroën DS3 Fab. in The Lobster House Amsterdam. Deze Citroën exclusief ontworpen door eigenaresse van Fab, Fabienne Chapot, biedt verschillende leuke extra’s. Een van deze extra’s is de Fab. Fabulous Road Trip collectie die onder andere bestaat uit een heerlijk Fab. geurtje, leren clutch, zonnebril hoesje, kentekenbewijs mapje, gouden flatjes (ideaal om mee auto te rijden) en een hippe sleutelhanger. Voor FashionistaChloeTV maakte ik een video tijdens de presentatie en testte ik de nieuwe Fabulous road trip collectie uit. De collectie is prachtig en de ik ben verliefd op de kleur van de collectie. Het is natuurlijk ook wel eens leuk dat een vrouw gave extra’s krijgt als er een auto wordt gekocht. Ik ben benieuwd wat Fab. nog meer in petto heeft. Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de nieuwste aflevering van FashionistaChloeTV. Vergeet niet een duimpje (onder de vide0) of een G+1 (onder dit artikel) te geven als je deze video leuk vindt 🙂


Follow on Bloglovin


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.