FASHIONISTA CHLOE TV: FIRENZE4EVER BY LUISAVIAROMA

FASHIONISTA CHLOE TV @ FIRENZE4EVER BY LUISAVIAROMA

FASHIONISTA
Teatro della Pergola
Firenze4ever
ethnic morphic party by luisaviaroma
Florence
LuisaViaRoma Mainstore Via Roma 19/21 Florence
Luisaviaroma
Chloë Sterk @ the rooftop terras off luisaviaroma
Chiara Ferrani
LuisaViaRoma Mainstore Via Roma 19/21 Florence
LuisaViaRoma Mainstore Via Roma 19/21 Florence
special thanks to: Bloggernet.eu, Luisaviaroma and Riva Lofts
ph: private
special thanks to: Bloggernet.eu, Luisaviaroma and Riva Lofts
 
ENG: A few weeks ago I visited the beautiful city Florence where I attended the Firenze4ever by LuisaviaRoma event. You probably have seen some pictures on instagram, but today I can finally show you the episode for FashionistaChloeTV about my 4 days in Florence with LuisaviaRoma. To start; it was a honor to attend an event like this, everything was organized perfectly. The dinner setting in the oldest opera house of the world, the party with a guest performance by Azealia Banks and a live show with projectors displayed on the loges of the opera house. Bloggers from all over the world like Gary Pepper, Bryan Boy, Ricarda by Cats&Dogs but also leading fashionsite such as Polyvore and StyleCaster came to attend this amazing event. Besides the Firenze4ever dinner and party I also spent 3 days in Florence and Siena to discover these beautiful cities. Below I will give you my favourite spots, if you go to Florence you definitely have to go to Dixie. This clothing store sells lovely clothes and has only stores in Toscany, it’s a must go! By the way above I also shared pictures from the LuisaViaRoma mainstore. This store sells beautiful items (they also sell the just launched Chiara Ferragni shoes collection, available online here)  and the interior is so beautiful.  Are you now more curious to my Florence experience? Check out quickly my newest episode of FashionistaChloeTV about my Florence trip! Don’t forget to give a thumbs up (below the video) or a G+1 (below the article) if you like(d) this episode! Thank you for watching!
 
NL: Een paar weken geleden bezocht ik de prachtige stad Florence in Italie voor het Firenze4ever evenement georganiseerd door LuisaviaRoma. Jullie hebben natuurlijk het een en ander al voorbij zien komen op instagram, maar vandaag staat dan eindelijk het hele verslag inclusief een nieuwe aflevering voor FashionistaChloeTV over mijn trip naar Florence online. Om te beginnen, dit seizoen was het weer fantastisch om bij het spectaculaire Firenze4ever evenement aanwezig te zijn. Luisaviaroma weet precies hoe ze een feest moeten organiseren, alles was tot in de puntjes geregeld en het gast optreden van Azealia Banks maakte het plaatje echt compleet. WAUW wat maakte zij en haar dansers er een spectakel van en dan heb ik het nog niet eens over de openingsshow die werd uitgevoerd met projectoren op de loges in de oudste operazaal van de wereld, Teatro Della Pergola. Bloggers vanuit de hele wereld zoals Gary Pepper, Bryan Boy, Ricarda van Cats&Dogs maar ook toonaangevende mode sites als Polyvore en StyleCaster waren overgekomen om dit geweldige event bij te wonen. Naast het Firenze4ever diner en party was ik nog 3 dagen in Florence. Tijdens deze 3 dagen bezocht ik de stad Florence (wat een prachtige winkels) en maakte ik een kleine roadtrip via de bergen naar Siena. Hieronder mijn favoriete hotspots die je zeker moet bezoeken als je in Florence bent. Ben je nieuwsgierig geworden naar meer Florence en Firenze4ever? Bekijk dan snel de nieuwste aflevering van FashionistaChloeTV. En… vergeet niet een duimpje (onder de vide0) of een G+1 (onder dit artikel) te geven als je deze video leuk vindt 🙂
 
 
Hotspots Florence:
 
LuisaViaRoma Mainstore
Via Roma 19/21 Florence
 
– Venchi Firenze (best ice cream)
Vicolo Calimaruzza, 18 e Piazza del Mercato Nuovo 6/7
Florence
 
(trendy and fashionable clothes, only in Tuscany)
Via del Corso, 52/R Florence
 
LuisaViaRoma 2nd store
Via Silvio Pellico, 9 Florence
 
Piazza del mercato centrale, 26/r Florence
 
Via Baccio Bandinelli 98 Florence
 


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

11 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.