BLOGGING AFTER AMSTERDAM FASHIONWEEK

ph by Daisy Knotsenburg wearing onepiece @ the lovely and cozy Student Hotel AmsterdamA
ph by Daisy Knotsenburg wearing onepiece @ the lovely and cozy Student Hotel AmsterdamA
 wearing: OnePiece
ENG: I just came back from an amazing but very busy week in Amsterdam. I saw many fashionshows, attended the fashion tradefair “De Modefabriek”, had some meetings, went to parties and stayed at the lovely and cozy The Student hotel. After my last appointment today (when I drove back by train) I made many plans for my blog. I want to post diaries, share my favourite fashionweek shots and want to tell you more about my Samsung Galaxy Note 3. To be honest, I came home and was exhausted, tired and had no more inspiration to blog. You have to know, that I always put a lot of time in my post and text even when I am not sure if everybody read the text below the pictures. I think that my personal text is meaningful. For that reason I decided to publish this post instead of a fashionweek post tonight. By this post, I want to let you know even that I don’t post about my outfit or fashionweek, I am quite busy with it. However, I will show you two pictures from me how I am looking right now. Wearing my OnePiece and writing blogs, while chilling on my bed. I am going to bed now.. Keep you posted!
Follow on Bloglovin
Follow this blog on Google+ 


NL: Ik kom net terug van een super maar vermoeiende week in Amsterdam. Ik zag verschillende modeshows, ging naar De Modefabriek, had diverse afspraken, ging naar leuke feestjes en sliep in het gezellige en knusse The Student Hotel. Na mijn laatste afspraak vanmidag (toen ik terug reed met de trein) had ik verschillende ideeën voor mijn blog. Ik wil deze week een diary maken, mijn favoriete fashionweek foto’s delen en jullie meer vertellen over mijn Samsung Galaxy Note3. Maar eerlijk, toen ik thuis kwam was ik doodmoe, uitgeput en had ik geen puf meer om alles uit te zoeken. Natuurlijk wil ik jullie wel altijd op de hoogte houden. Ik hou van tekst onder mijn berichten en wil daarom ook niet mijn fashionweek posts af gaan raffelen. Vandaar dat ik even gekozen heb om deze twee foto’s online te plaatsen met een kleine uitleg. Deze foto’s geven precies weer hoe ik er nu bij zit. Heerlijk in mijn OnePiece, bezig voor mijn blog in bed. Even geen fashionweek vanavond, maar ik ben er wel druk mee bezig voor mijn blog. Sowieso komen er nog heel veel leuke dingen online. Ik hou jullie op de hoogte!!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

12 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat een leuke OnePiece! En wauw, wat knap van je dat je de kracht had om echt overal heen te gaan tijdens fashion week, respect hoor! Ik ben na een dag al dood op haha! Ik had dit keer helaas ook toetsweek, dus ben maar naar één show geweest: Jan Boelo, die kon ik echt niet skippen 😉
    Geniet lekker even van het thuis zijn! En succes met de artikelen 🙂

    Love,

    Rowan

    Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM