GIVEAWAY: BULLBOXER CHRISTMAS HEELS

GIVEAWAY BULLBOXER CHRISTMAS HEELS

NL: Jaaa… eindelijk is het weer tijd voor een giveaway en wat voor een! In samenwerking met het schoenmerk BullBoxer shoes (waar ik deze week de social media account van overneem) mag ik een paar kerst hakken weggeven. Zelf ben ik echt verliefd op de hakken en de studs vind ik echt fantastisch!! Wil jij deze hakken winnen? Doe dan meteen mee aan de giveaway:

Hoe maak je kans?

– Volg Fashionista Chloe op Bloglovin (klik hier om te volgen)
– Volg Bullboxer op instagram @Bullboxershoes
– Like Fashionista Chloe op Facebook ( Like Hier)
– Reageer hieronder met je email en schoenmaat (belangrijk) zodat wij contact met je op kunnen nemen als je gewonnen hebt.

SUCCES!
ENG: Do you like these Christmas heels just as much as I do? In that case, I have some good news for you! I can give away one pair of these Bullboxer heels Whoop Whoop isn’t that amazing? I already fell in love with the heels and the studs on the heels are so beautiful!. Do you want to win these shoes? All you have to do to win:

– Follow Fashionista Chloe on Bloglovin (click here to follow)
– Follow Bullboxer on Instagram @Bullboxershoes
– Like Fashionista Chloe on Facebook ( Like here)
– Leave a comment below this post, don’t forget to include your emailaddress, so I can contact the winner, don’t forget to include your shoesize :)!
 GOOD LUCK!
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

18 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Oooh wat een te gekke winactie! Zou perfect staan voor onder mijn LBD tijdens kerst of oud- en nieuw! Ik volg je natuurlijk op Facebook en Bloglovin en ik volg Bullboxershoes ook op Instagram. Mijn schoenmaat is 41 en mijn e-mail adres is info@teddlicious.nl. Now let’s hope for the best!!!

  2. Oh wat gaaf dat je dit weggeeft! Ik ben echt verliefd op deze schoenen! Studs, zwart en higheel; what does a girl needs more?
    Mijn maat is: 38. Ik volg je op BL, like dit bericht en volg Bullboxer op Instagram (mijn instagram account is: vintage_and_beauty )

    Liefs,
    Kim