FASHIONISTA CHLOE TV: VALHALLA FESTIVAL 2013

Editing/camera: We Visualize

NL: Eindelijk staat er weer een aflevering van FashionistaChloeTV online. Nadat ik deze video zelf eerst honderd keer heb bekeken kunnen jullie nu genieten van een super leuke festival aflevering! Ik vind de video zo cool geworden en ben stiekem echt super trots op het resultaat! Goed even terug naar het begin..samen met Chixpedition girls Sabrina Beek en Sharron van den Berg was ik 21 december op bezoek bij “Valhalla Festival 2013”  in de RAI Amsterdam en keek of fashion en verkleden op een festival samen gaan. De video is kort maar krachtig en geeft een prachtige impressie van het leukste winter festival van het jaar. Daarnaast ook beelden van het spectaculaire openingsoptreden door illusionist Hans Klok en interviews met onder andere rapper Sef en Twan van het rappers duo The Opposites. Kijk, geniet en hopelijk zie ik jullie allemaal volgend jaar! En… vergeet niet een duimpje (onder de vide0) of een G+1 (onder dit artikel) te geven als je deze video leuk vindt 🙂
 

 
ENG: Finally there’s a new episode of FashionistaChloeTV online! I must’ve watched this video a hundred times, and now you can enjoy this brand new festival video! Honestly – this video is so cool I’m very proud of the result! From the beginning: together with Chixpedition girls Sabrina Beek and Sharron van den Berg I attended “Valhalla Festival”, 21th of December at RAI Amsterdam. I looked wether fashion and going to a festival could go hand in hand. The video’s short but sweet, but it summarizes the best winter dress-up party of the year. Watch it, enjoy it, and I’d hope to see you next year! Don’t forget to give a thumbs up (below the video) or a G+1 (below the article) if you like(d) this episode! Thank you for watching!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.