FASHIONISTA CHLOE TV : TECHNO MARINE PARTY


special thanks to Jaimy Soares


NL: Vrijdag 29 november vond het Techno Marine present Club St.Tropez plaats in de Harbour Club Amsterdam. Na een drankje, hapje en wat leuke interviews was het tijd voor het speciale optreden van zanger Jeroen van der Boom. Dit keer was ik aanwezig voor FashionistaChloeTV en legde alles vast! Tijdens het feestje sprak ik onder andere stylist Danie Bles, zanger Jeroen van der Boom, Leontine Borsato en Lonneke Nooteboom over hun horloges, het feestje, hun carierre en nog veel meer. Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je iedere maandag een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!

ENG: A week ago I attended the Techno Marine present Club St.Tropez party at The Harbour Club Amsterdam. After some drinks and bites it was time for the performance by Jeroen van der Boom. During the Techno Marine party  I was able to talk to stylist Danie Bles, Jeroen van der Boom, Leontine Borsato and Lonneke Nooteboom about  their work and many more.. Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.