FASHIONISTA CHLOE TV: STARBUCKS CHRISTMAS TASTING

Starbucks Discoveries® White Chocolate Mocha


Cheesecake Starbucks Christmas red cups

Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte, Orange Mocha
black coffee, Christmas blend, red cups
Starbucks, bank building, chai tea latte, christmas


NL: Vorige week woensdag 11 december kreeg ik samen met een aantal bloggers een Starbucks tasting. Door middel van een Starbucks experience van ander half uur proefde wij verschillende koffie, taartjes en andere lekkernijen. Dit deden wij in de net geopende 39ste Starbucks filiaal in het historische “bank” pand aan Damrak 80 – 81 in Amsterdam. Ik ben een Starbucks fan en moet eerlijk toegeven dat ik regelmatig een Chai tea latte of cappuccino haal als ik met het openbaar vervoer reis van Nijmegen naar Amsterdam. Toen ik de uitnodiging in mijn mailbox kreeg om een kijkje achter de schermen te nemen bij deze populaire koffie keten kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Bij aanvang kregen wij ons favorieten drankje aangeboden en daarna kon het proeven echt beginnen. Verschillende pure Christmas blends (koffie zonder melk of suiker), Toffee Nut Latte, Speculaas Latte, Orange Mocha en Starbucks Discoveries® White Chocolate Mocha kwamen voorbij. De Starbucks Discoveries® White Chocolate Mocha  is echt mijn favoriet en is een nieuwe “red cup” variant van de Starbucks die dit jaar ook verkrijgbaar is in de supermarkt. Heb je dus geen Starbucks in de buurt dan kan je gewoon jouw favo drankje halen in de dichtbij zijnde supermarkt. Is dat even handig. Deze week geen (echte) aflevering van FashionistaChloeTV, maar speciaal voor jullie een vlog die ik zelf gefilmd heb met mijn Olympus PEN E-P5 camera en geedit heb. Ik ben super benieuwd wat jullie er van vinden. De rode kerstbekers inclusief de limited edition kerst drankjes zijn nog tot begin januari verkrijgbaar in alle Starbucks filialen in Nederland. Fijne feestdagen alvast! Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je iedere maandag een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!


ENG: Last Wednesday together with a bunch of blogger I got an amazing Starbucks tasting. By an experience of two hours we tasted coffee, pie and other delicious treats. I really love Starbucks and when I am traveling by train I always drop by the Starbucks for a Chai tea latte or cappaccino. When I received the invite for the experience I could not say no to this experience. When we arrived at the amazing new Starbucks at Damrak 80-81 at Amsterdam we got spoiled with our favorite drink (I chose for Chai tea latte of course!). After a while we started with the tasting. We tasted a various pure Chirstmas blends (coffee without milk or sugar), Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte, Orange Mocha and Starbucks Discoveries® White Chocolate Mocha. The White Chocolate Mocha is my favorite and this “red cup” is also available at the supermarket. This week I have a special episode of FashionistaChloeTV. I have to be honest it’s more a video blog than an episode but I still really like it. I made recordings with my Olympus PEN E-P5 camera and edited myself. I am really curious what you think about this vlog. The limited edition red Christmas cups are available till the beginning of Januari at all Starbucks stores. Happy holidays!! Don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

10 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hele leuke video! Ik ben niet zo’n koffie liefhebber maar had laatst een slokje van de speculaas latte en die vond ik wel oke!
    Ik ga in ieder geval voor kerstmis die leuke mokken halen die ik in het filmpje voorbij zag komen!

    xxx Saranda