HOTSPOT: JEWELZ & MORE

Ph: private

NL: Leuke hebbedingetjes, tassen, sieraden en ook nog eens trendy kleding, dat alles vind je bij Jewelz & More. Zo’n 9 jaar geleden opende de eerste Jewelz&More winkel en bestond het assortiment vooral uit sieraden. Inmiddels is Jewelz&More uitgegroeid tot een multifunctioneel bedrijf met drie filialen in Nijmegen, Elst en Arnhem en een goed lopende webshop. Een vriendinnetje van mij die toevallig ook Chloe heet is al een tijdje verantwoordelijk voor social media en marketing binnen Jewelz&More. Vorige week, toen ik eindelijk  weer een paar dagen in Nijmegen was bezocht ik de winkel in Nijmegen en vertelde zij meer over het huidige assortiment. Ik moet eerlijk toegeven ik was er al een tijd niet meer geweest en keek mijn ogen uit. Daarnaast kon ik  sowieso al een paar favoriete items selecteren voor mijn wishlist. Jewelz&More verkoopt mijn favoriete sieraden merk MelanO, maar ook voor de merken Mimoneda, Noosa, Super Stylish, B.Loved en Karma kun je bij Jewelz&More terecht. Naast sieraden verkopen zij ook Fab, Loulou en Saint Tropez. En mijn favoriet? Ik werd verliefd op het zwart met witte fluffy vestje. Dat snap je wel toch? Ben je in Nijmegen, Elst of Arnhem, ga dan zeker even langs bij Jewelz&More of bezoek gewoon de webshop die 24 uur geopend is. Veel shop plezier! Vergeet mij niet te volgen op social media Twitter, Facebook en Instagram (@FashionistaChloe).

ENG: Finally I had some time to enjoy my stay in Nijmegen last week. I decided to visit my friend Chloe who works for Jewelz&More, a jewelry shop in Nijmegen. About 9 years ago Jewelz&More opened their first shop and now they have 3 stores and a successful webshop. I have to be honest I saw a lot of nice items and wanted to buy everything when I visited the store last week. Unfortunately, my wallet did not allow to buy it all. However, they sell my favorite jewelry brand MelanO and many more nice brands, for example: Super Stylish, Mimoneda, Noosa, B.Loved and Karma. At the end I chose my favorite item, you know what? Yes, the black& white fluffy cardigan by Saint Tropez. By the way, I did not buy it  though, but added it to my wishlist. If you visit Arnhem, Nijmegen or Elst you definataly have to go to Jewelz&More, otherwise you have to visit their webshop which is opened 24/7. Shop til you drop… Don’t forget to follow me on social media; Twitter, Facebook and Instagram(@FashionistaChloe


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

19 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.