FASHIONISTA CHLOE TV: SPECSAVERS X REPLAY LAUNCH

Special thanks to: Nick Parree


NL: Dinsdag 22 oktober lanceerde Specsavers in samenwerking met Replay haar brillen collectie bij restaurant Pllek te Amsterdam. Na een drankje, hapje en spectaculaire dans fashionshow was het tijd om zelf met de voetjes van de vloer te gaan. Samen met een aantal bekende Nederlands, pers en andere genodigde kreeg ik de kans om een stukje chorografie te leren. Dat was natuurlijk super leuk! Dit keer was ik aanwezig voor FashionistaChloeTV en legde alles vast! Tijdens de lancering sprak ik onder andere met artiest Jody Bernal, acteurs Ferry Doedens & Dave Mantel (GTST) en Mascha (beauty blogger voor Beautygloss.nl) over brillen, de nieuwe collectie en nog veel meer. Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je iedere maandag een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!

 
ENG: Two weeks ago Specsavers and Replay launched their new glasses collection at the restaurant Pllek in Amsterdam. After some drinks, bites and a spectacular dance show, we learned a part of the choreography and that was so much fun! During the launch I was able to talk to artist Jody Bernal, actors Ferry Doedens & Dave Mantel and beautyblogger Mascha (Beautygloss.nl) about the new collection, their work and many more.. Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

14 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat een super gaaf filmpje ,leuke interviews ,echt humor erin ,je doet het geweldig!
    Leuk dat je ook met de groep aan het dansen was! Ga zo door Chloe !