FASHIONISTA CHLOE TV: PRIMARK OPENING ZOETERMEERNL: Woensdag 23 oktober opende Primark haar 5de vestiging in Zoetermeer. In navolging van het succes van de vier winkels in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam en Almere heeft Primark ervoor gekozen om de vijfde winkel te openen in Zoetermeer. De winkel, met een oppervlakte van ruim 3500 vierkante meter verkoopt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en heeft daarnaast ook een selectie accessoires voor in huis. Dit keer was ik aanwezig voor FashionistaChloeTV en legde alles vast! Tijdens de opening sprak ik onder andere met bekende bloggers Serena Verbon (Beautylab.nl), Larrisa Verbon, Marloes Kamer, Nanne van Hout en Edith Dohmen. Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je iedere maandag een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!ENG: A few weeks ago Primark opened their fifth store in Zoetermeer, The Netherlands. After the succes of  the stores Rotterdam, Hooddorp, Zaandam and Almere Primark decided to open their new store at Zoetermeer. This store with an area of 350o m2 offers menswear, womenswear, children’s wear and accessories. I attended the opening for FashionistaChloeTV which was hectic but fun. During the opening, I was able to talk to bloggers Serena Verbon (Beautylab.nl), Larrisa Verbon, Marloes Kamer, Nanne van Hout en Edith Dohmen about the Primark, their work and many more.. Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!
 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

18 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.