FASHIONISTA CHLOE TV: BEAU MONDE AWARDS 2013

Special thanks to: Nick Parree


NL: Maandag 11 november vond de Beau Monde Awards 2013 plaats in het Amstel Hotel Amsterdam. Na een drankje, hapje en wat leuke interviews was het tijd voor de awards. De Covergirl award ging naar Nicolette van Dam, de Make-over award naar Marly van der Velden, de Leco Look award naar Yvonne Coldeweijer  en de felbegeerde Glamstyle award ging mee naar huis met Daphne Deckers. Dit keer was ik aanwezig voor FashionistaChloeTV en legde alles vast! Tijdens de lancering sprak ik onder andere acteurs Ruud Feltkamp & Dave Mantel (GTST), model en TV persoonlijkheid Dries Roelvink (zoon van..), presentatrice Sylvana Simons, de heetste man van NL (volgens tijdschrifyt Glossy) Louis Talpe, stylist Maik de Boer en winnares Nicolette van Dam over de awards, hun carierre en nog veel meer. Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je iedere maandag een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!

ENG: A week ago I attended the Beau Monde Awards 2013 at The Amstel hotel Amsterdam. After the red or better pink carpet some drinks and bites it was time for the awards. Dutchies Nicolette van Dam, Marly van der Velden, Yvonne Coldeweijer and Daphne Deckers won an award. During the Beau Monde Awards I was able to talk to actors Ruud Feltkamp & Dave and winner Nicolette van Dam about the awards, their work and many more.. Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

12 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.