FASHIONISTA CHLOE TV: BAS KOSTERS PIETENPAK LAUNCH

Special thanks to: Ivo den Boer


NL: Woensdag 20 november lanceerde bekend mode designer Bas Kosters zijn speciaal ontworpen pietenpak onder toeziend oog van Sinterklaas. Sinterklaas was erg te spreken over het pak en denkt er zelfs over na om volgend jaar het pak te schenken aan de respect piet. Ik kreeg de kans om sinterklaas, maar ook designer Bas Kosters te interviewen over het pak, de shows van Bas Kosters tijdens AFW en Londen Fashionweek en zijn carrière Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je iedere maandag een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!

ENG: On Wednesday the 20th of November known fashion-designer Bas Kosters launched his specially designed ‘pietensuit’ under the watchful eyes of Sinterklaas. The Sint was very pleased with the costume and is even considering giving it to the respect ‘piet’ next year. I was able to talk to Sinterklaas and designer Bas Kosters about the suit, their work and many more. Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!
 
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hahaha geweldig dat je Sinterklaas mocht interviewen, volgens mij blijven we ongeacht de leeftijd altijd fan van hem (ik in ieder geval wel). Heel leuk en origneel pak, maar eigenlijk vind ik het prima als het allemaal zo blijft als hoe het was..

    liefs Mireille

  2. Great video again…was soooo happy to see Sinterklaas again and I love the new suit for the “Respect Piet!!” Great interview!!! Janneke W. xoxox