FASHIONISTACHLOETV: MARIE CLAIRE STARTERS AWARDS

Edit and camara: Nick Parree


NL: Vorige week maandag reikte Marie Claire voor de elfde keer de Marie Claire Starters Award uit. In New Yorkse sferen (iedereen had zich aan de dresscode Manhattan chic gehouden) maakten, het voor de gelegenheid als duo presenterende, Lauren Vester en Jort Kelder; samen met Marie Claire hoofredactrice ad interim Claudia Straatmans de winnares met het beste businessplan bekend. Daarnaast werd ook actrice en medeoprichter van “Get It Done” Hanna Verboom bekroond met de titel Smart & Amazing Entrepreneur 2013. Voor FashionistaChloe TV was ik aanwezig op deze avond, legde samen met mijn cameraman alles vast en interviewde oa. Hanna Verboom, Lauren Verster, Claudia Straatman en winnares van de Marie Claire Starters Award Sanne Tummers. Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je iedere maandag een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!

 

 

ENG:Last week Marie Claire hosted the Marie Claire Starters Award for the eleventh time. For the first time Lauren Venster and Jort Kelder, assisted by the ad interim editor of Maria Claire, recognized Claudia Straatmans as winner of ‘best corporate plan’. Hanna Verboom, actress and fellow founder of ‘Get it done’ was awarded with the title Smart and Amazing Entrepeneur 2013. I was there for FashionistaChloeTV, me and my camera man recorded everything and interviewed Hanna Verboom, Lauren Venster, Claudia Straatman and the winner of the  Marie Claire Starter’s Award: Sanne Tummers. Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!


 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.