FASHIONISTA CHLOE TV: ZALANDO POP-UP STORE OPENING

Special thanks to: Nick Parree

NL: Vorige week maandag opende webshop Zalando haar deuren van de allereerste Nederlandse pop-up store in de Kalverstraat te Amsterdam. De tijdelijke winkel werd officieel geopend in het bijzijn van pers, partners en ….Fashionista Chloe TV. Tijdens de opening van de store werd een exclusieve samenwerking met ByDanie gelanceerd. De IT GIRL sweater werd gepresenteerd op 5 finalisten van de Elite Model Look contest 2013. Tijdens de opening sprak ik onder andere met Bastiaan van Schaik, styliste Danie Bles, hoofdredactrices Danique Hoofwijk (Girlscene.nl) & Tess Duinker (Fashionscene.nl) en DJ Pim Derks (Hitmeister Pim) over Zalando, hun favoriete webshops en lancering van de Danie Bles sweater. Ben je benieuwd?  Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je iedere maandag een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!

 


ENG: Last Monday Zalando ,opened her first pop-up store at the Kalverstraat in Amsterdam. The temporary store was officially opened with press, partners and FashionistaChloe TV. During the opening of the store there was an amazing operation with ByDanie presented. The IT GIRL sweater was presented by 5 finalists of the Flite Model Look contest 2013. During the opening I was able to talk to Bastiaan van Schaik, stylist Danie Bles, editors in chief Danique Hoofwijk (Girlscene.nl) & Tess Duinker (Fashionscene.nl) and DJ Pim Derks (Hitmeister Pim), about Zalando, their favorite webshop on lancing the Danie Bles sweater. Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

14 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.