FASHIONISTA CHLOE TV: AT CANDY DULFER’S HOME

Special thanks to: Nick Parree


NL: Vorige week maandag kreeg ik samen met een klein groepje bloggers de kans om kijkje te nemen in de kledingkast bij Nederlands saxofoniste Candy Dulfer thuis, daarnaast kregen wij onder het genot van een heerlijke high tea een sneak preview van de Mexx by Candy Dulfer collectie. De prachtige kledingkast van Candy Dulfer met onder andere vintage items, Jimmy Choo hakken en glitter jasjes overdonderde mij enorm en mijn mond viel letterlijk open. In het interview verteld Candy meer over haar favoriete items, het idee om bloggers bij haar thuis uit te nodigen en over haar net gelanceerde Mexx by Candy Dulfer collectie. Ben je benieuwd? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je iedere maandag een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!

 
ENG: Last Monday, together with a bunch of bloggers I got a sneak preview of the Mexx by Candy Dulfer collection 2013. I also got the chance to take a look at her stunning walk in closet. This wonderful wardrobe including vintage items, Jimmy Choo heels and glitter jackets impressed me. Her wardrobe is really really amazing and secretly I wanted to have some items. In the interview saxophonist Candy Dulfer told me more about her favorite items, the idea to invite bloggers at her place and about the her own collection, the Mexx by Candy Dulfer collection. Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!


Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

13 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hey Chloë!

  Weer een super leuk filmpje!!! 😀 Ik vind Candy echt een te gekke artiest! Zij is voor mij best wel een groot voorbeeld (speel zelf ook saxofoon) en het is tof om te zien hoe relaxt ze is terwijl ze zo in de picture staat! En echt heel leuk om te zien dat ze graag verteld/kletst over haar kleding en dergelijke 🙂 Wat een gave garderobe!!!!!

  Ga zo door met je toffe filmpjes Chloë!!!

  Liefs,

  Elsa.

 2. Wat een super verrassend filmpje weer Chloe, wat een leuke vrouw is Candy Dulfer!
  Je doet het echt geweldig, ga zo door ,en ik ben al weer benieuwd naar jou volgende filmpje