OUTFIT VIDEO: YAYA COSY MOMENTS


ph: private/ video: Millcorner Media (more info here) 
Boots- jeans- waistcoat: YAYA cosy moments collection, camera: Olympus E-P5


NL: Wat is er lekkerder dan heerlijk weg kruipen in een warm vest, of om even snel een vest aan trekken als je de deur uit moet? Een mooi vest komt altijd van pas. Nog maar kort geleden was ik aanwezig bij de webshop lancering van kledingmerk YAYA. Velen van jullie waren niet bekend met het merk, maar reageerde super enthousiast op mijn post en de leuke collectie. In deze outfitvideo draag ik drie items uit YAYA’s nieuwste collectie, Cosy Moments. De Cosy Moments collectie is precies gemaakt voor deze tijd van het jaar. De zwarte korte regenlaarsjes zijn heerlijk om mee in de plassen te stampen (helaas het regent weer in Nederland), de zwarte jeans kan je makkelijk met alles combineren en natuurlijk niet te missen het comfortabele vest dat in de namiddag fungeert als jas en je lekker warm houdt. Ben je benieuwd naar de collectie? Shop de cosy moment collectie dan meteen hier . Veel shopplezier!! Daarnaast ben ik erg benieuwd wat jullie van mijn outfit video’s vinden? Laat het weten in een reactie en ben je enthousiast abonneer dan op mijn kanaal hier.


ENG: What is better then getting into a warm button down cardigan, or just putting one on when having to leave? A pretty cardigan is something we all need from time to time. Not long ago I was at a webshop lancing of the clothes brand YAYA. A lot of you were not familiar with the brand, but a lot of you reacted very enthusiastic at my post and the fun collection. In the outfitvideo I am wearing 3 items out of YAYA’s newest collection, Cosy Moments. The Cosy Moments collection is exactly made for the time of the year. The black short rainboots are made to stamp in the rain puddles (unfortunately it is rain in Holland again), the black jeans are easy to combine with everything and ofcourse don’t overlook the button down cardigan that not only functions as a great coat but keeps you warm at the same time! Are you curious to see the collection? The shop for the Cosy Moment collection here. Have lots of shopping fun!!!! Besides that, I am curious to see what you think of my outfit video. Please let me know with you reactions, and if you love it please don’t forget to subscribe to my Youtube here!


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

18 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.