FASHIONISTA CHLOE TV: VOGUE FASHION NIGHT OUT

Camera credits: Nick Parree/ special thanks to: Park Plaza Vondelpark hotel
Heels: Fashionchick, dress: Ilse Jacobsen

NL: Goedemorgen, het is alweer maandag en het is tijd voor een nieuwe aflevering van Fashionista Chloe TV. Donderdag 5 september bracht ik een bezoekje aan Vogue Fashion Night Out op de PC Hooftstraat in Amsterdam. Dit jaar deden 80 winkels mee aan het spectaculaire fashion event en in de PC Hooftstraat bruiste het al vroeg van de gezelligheid. Het weer zat mee en met een gemiddelde temperatuur van zo’n 25 graden was het heerlijk genieten van de muziek, de hapjes en natuurlijk de leuke winkels.  Ik startte mijn avond bij de lancering van Mattijs van Bergen sieradenlijn voor Schaap & Citroen. Rond een uur of 7 maakte de Vogue bus met oa. hoofdredacteur Karin Swerink haar aantrede en werd het Vogue Warehouse, die verschillende limited edition VOGUE items verkocht, geopend. Het was een groot feest wat duizenden bezoekers trok. In deze video een sfeer impressie van het event, maar ook interviews met oa. Karin Swerink, modeontwerper Janice, Sylvna Simons en Anouk Smulders. Kijk, geniet en laat vooral hieronder weten wat je van de video vond. Ik ben erg benieuwd en kijk nu al uit naar de reacties. Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (klik hier)  en mijn te volgen op social media Twitter, Facebook
en Instagram (@FashionistaChloe).


ENG: Good morning, it is already Monday and time for a new episode of Fashionista Chloe TV. On Thursday September 5th, I visited Vogue Fashion Night at the PC Hooftstraat in Amsterdam. This year 80 shops participated in this spectacular fashion event and PC Hooftstraat was buzzing early with fun. The weather cooperated and with an average of 25 degrees it was true enjoying the music and the snacks and ofcourse the great shops! I started my evening with the lancing of the jewelry line with Mattijs van Bergen for Schaap & Citroen. Around 7 o’clock the Vogue bus arrived with head producer Karin Swerink and the Vogue Warehouse was officially opened, with selling limited edition Vogue items. It was a huge party and attracted thousands of visiters. In this video I did some interviews not only with Karin Swerink, but also with fashion designer Janice, Sylvana Simons, and Anouk Smulders. Watch, enjoy and especially let me know what you think of the video! I am very curious to find out what you all think, so please comment with your reactions! Don’t forget to subscribe on my YouTube channel  (click here)  and to follow me on social media Twitter
, Facebook and Instagram (@FashionistaChloe).
 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hele leuke video Chloë!!! Ik kon er helaas niet bij zijn dit jaar, maar wie weet gaat het me volgend jaar wel lukken 😉 Ik heb in ieder geval zo al een goede impressie gekregen 🙂 Dankjewel!

    Liefs,

    Elsa.