FASHIONISTA CHLOE TV : C&A FASHIONSHOW 2013

Credits video: Nick Parree

NL: Om haar nieuwe collectie te presenteren met denim in de hoofdrol, organiseerde modeketen C&A een groot event, gepresenteerd door actrice Liza Sips. In de loods van de creatieve hotspot van Amsterdam Roest, liet de modeketen op verrassende wijze zien hoe je zeven dagen per week denim kunt dragen. Met de thema’s Laidback Sunday, Manic Monday, Trendy Tuesday, Winning Wednesday, Throwback Thursday, Casual Friday en Sparkling Saturday is elke dag van de week tijdens de show gevisualiseerd. 
 
Voor Fashionista ChloeTV was ik aanwezig om verslag te doen tijdens dit leuke event en sprak onder andere met Liza Sips, mode journalist Michou Basu, Hilmar Mulder en Paulien Streater (C&A PR) over denim en de show. Benieuwd? Check dan gauw mijn nieuwste filmpje en ik laat jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten hoe de fit is van mijn nieuwste C&A jeans. Ik hou jullie op de hoogte! Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (klik hier)  en mijn te volgen op social media Twitter, Facebook en Instagram (@FashionistaChloe).


 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

18 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.