FASHIONISTA CHLOE TV: BEAUTY SPEED DATEN

Ph: Olympus PEN E-P5
Camera credits: Nick Parree
 

NL: Donderdag 19 september kreeg ik een sneak preview van 17 verschillende beauty merken tijdens het Beauty Speed Daten in restaurant Nevy aan ’t ij in Amsterdam.  In teams van twee namen dertig beauty/fashion influencers iedere 5 minuten plaats aan een andere beauty tafel. Ik moet eerlijk toegeven, ik ben een fashion minded blogger, maar vind het altijd leuk om dingen bij te leren over beauty. Tijdens deze middag waren vooral beauty merken die verkocht worden in apotheek of geselecteerde beauty salons vertegenwoordigd.  Mijn favoriete tafel was de Sleep-In rollers tafel. Deze kleurrijke en glitter krulrollers geven je na een nacht slapen haren met prachtige krul. Even nat inrollen, slapen en big hair, klinkt als muziek in de oren. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar ben erg benieuwd. Daarnaast hoorde ik verschillende beauty bloggers over de OPI Mariah Carey collectie en de Pure 18K white gold & Silver Top coat (€39,95).  Ben je benieuwd naar deze middag? Check dan sowieso even mijn nieuwste video voor FashionistaChloeTV, oa. interviews met beauty bloggers Vera Camilla  en Cynthia van Misslipgloss.nl. Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (klik hier) en mijn te volgen op social media Twitter, Facebook en Instagram (@FashionistaChloe).

 
 
ENG: Thursday, September 19th, I was able to get a sneak preview of 17 different beauty brands during the Beauty Speed Dating in restaurant Nevy by the IJ in Amsterdam. In teams of two, about thirty beauty/fashion influencers participated while sitting at a different beauty table every 5 minutes. I have to admit, I am a fashion minded blogger, but I love to learn more about beauty products as well. During the afternoon all sorts of beauty products were presented that are being sold in drugstores and beauty salons. My favorite table was Sleep-In rollers table. These colorful and glitter curlers, give you beautiful curls after a night sleep. Just wet your hair a little bit, put the curlers in, go to sleep and when you wake up, voila big hair, sounds like music to my ears. I haven’t tried it yet, but can’t wait to do so. I also heard a lot of beauty bloggers talk about the OPI Mariah Carey collection and the Pure 18K white gold & silver Top coat (39,95 euros). Are you curious to the video of the afternoon, then check out my newest video of FashionistaChloeTV, you can enjoy interviews with beauty bloggers Vera Camilla  en Cynthia van Misslipgloss.nl. Don’t forget to subscribe to my YouTube channel (tab here), and to follow me on social media Twitter, Facebook, and Instagram (@FashionistaChloe).
 
 


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Great event and so many new products to test!
    I like the both bloggers Veracamilla and Miss Lipgloss.
    It will be nice if you test all the products with you’ve got with you and also write a post about it.
    The nailpolish looks pretty to me and a nice to get it as a x-mas present 😉

    Xoxo