VIDEO: FASHIONCHICK X FAB CLUTCH LAUNCH

credits: Nick Parree
 

NL:Goedemorgen, wow het voelt zo gek dat ik gister een dag niks op mijn blog heb gepost. Ik was echt super druk, moest oppassen en voelde mij niet helemaal lekker dus besloot een dagje over te slaan. Maar.. ik ben weer terug en wel met iets heel leuks een nieuwe video voor FashionistaChloeTV. Ellen Snijder, oprichtster van social shopping site Fashionchick.nl, brengt dit najaar samen met Fabienne Chapot en haar populaire merk Fab. een limited edition clutch collectie uit. De twee vrouwen ontwerpen samen hun clutch collection. Zij wilden met de Fashionchick x Fab. collectie de perfecte clutches voor aanstaande herfst/winter 2013 uit te brengen. With love from Amsterdam! Afgelopen maandag was het zo ver en de “fashionable people” haalde hun hakken uit het stof om te genieten van een heerlijk Cointreau Fizz cocktail tijdens de Fashionchick X Fab clutch collectie presentatie in het College hotel Amsterdam. De vijf clutches zijn in twee stijlen verkrijgbaar. De studded ‘Clutch That Never Sleeps’ en de ‘Fringe Clutch’. De clutches zijn te koop voor €149,- en €139,- via Fashionchick, Fab webshop en de flagship store in Amsterdam. Ben je benieuwd? Check dan snel de video oa. interviews met Ellen Snijder, Carolien Spoor en Leroy Aznam. Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal.

ENG: Good morning, wow it feels crazy that yesterday I never posted a blog. I was so busy, I had to babysit and didn’t feel all to great. So I decided to take a break for a day. But…I am back and with something real fun, a new video from FashionistaChloeTV. Ellen Snijder, entrepreneur of social shopping site Fashionchick.nl, is bringing this year together with Fabienne Chapot together with her popular brand Fab. a limited edition clutch edition. These two women designed together their clutch collection. They wanted to create the perfect clutch with the Fashionchick x Fab. collection for next autumn/winter 2013. With love from Amsterdam! Past Monday it became a reality and all “the fashionable people” came out of nowhere to admire the new clutch collection while enjoying a tasty Cointreau Fizz cocktail at the College Hotel Amsterdam. The five clutches can be purchased in two styles. The studded clutch “that never sleeps” and the “fringe” clutch both. The clutches are available from 149 euro and 139 euro via Fashionchick, Fab webshop and their flagship store in Amsterdam. Are you curious? Check my video clip with such as Ellen Snijder, Carolien Spoor and Leroy Aznam. And don’t forget to subscribe on my YouTube!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

11 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.