FESTIVALS: VIDEO DIARY SOLAR WEEKEND 2013


ph: private/Olympus PEN E-P5
 Pictures can only be used for non-commercial reasons and they have to be linked back to www.chloesterk.nl
 

ENG: As I already told you in my last post, I’m addicted to photos! I love to make photos and always make a thousand photos during parties. So did I during Solar Weekend Festival 2013! I captured some of the coolest, most fun and most beautiful moments with my newest Olympus PEN E-P5 camera. With more than 40 photos and a special video, I wanted to give you guys a little impression on the atmosphere during Solar Weekend Festival 2013. Because there sure was an amazing atmosphere at this festival! Everyone was in a good mood, the sun was shining and what concerned the music, they had music for everyone’s taste. I’ll name a few like; Yellow Claw, The Opposites, Pure Sang and the Flexican. I can’t say this enough, but photos and animated images/videos say a lot more than a thousand words. Take a look at the photos/videos and get an impression of one of the most fun festivals of the year. Together with blogger Nanne (known from the blog Fashiable) I had two amazing days, and for now I’d say: SOLAR I see you next year!

Volg mijn blog: Bloglovin, Facebook, Twitter, Instagram (@FashionistaChloe)

.

NL: Zoals ik in mijn vorige post al vertelde, ik ben foto verslaafd! Ik hou van foto’s maken en maak tijdens feestjes altijd tientallen foto’s. Tijdens Solar Weekend Festival 2013 legde ik weer verschillende leuke, mooie en coole momenten vast met mijn nieuwste Olympus PEN E-P5 camera. Met meer dan 40 foto’s en een speciale video probeer ik jullie de sfeer te laten proeven van Solar weekend fetsival 2013. Want, jemig wat een goede sfeer hing er bij dit festival. Iedereen was vrolijk, de zon scheen en qua muziek was er voor ieder wat wils. Zo kon men zijn hart ophalen bij Yellow Claw, The Opposites, Pure Sang of The Flexican. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, foto’s en bewegende beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Bekijk de foto’s/video en krijg een impressie van een van de leukste festivals van het jaar. Samen met blogger Nanne (bekend van de blog Fashiable) heb ik twee top dagen gehad en ik zeg SOLAR tot volgend jaar! Ik ben er sowieso weer bij!

Volg mijn blog: Bloglovin, Facebook, Twitter, Instagram (@FashionistaChloe)

.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

22 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Wauw!Top video,en super gave foto s allemaal,wat zag jij er weer leuk uit!
  Echt geweldig wat je doet,Festivals bezoeken,
  streetstyl,en filmpjes mooie foto smaken!
  Misschien zie ik je zaterdag,zou leuk zijn!

 2. Woow! Gaaf fimpje ,en wat ziet het er super uit,je beleefd het gewoon,als je de foto s en
  het filmpje ziet! Leuk bij de DJ op het podium,ik zou wel een keer mee willen?
  Beetje jaloers!