VIDEO DIARY: BUITEN WESTEN FESTIVAL


 
Ph: Olympus PEN E-P5
Pictures can only be used for non-commercial reasons and they have to be linked back to www.chloesterk.nl
video editing: Nanne van Hout
 
NL: Vorige week zaterdag was ik samen met fashionblogger Nanne van Hout bekend van de blog Fashiable op het Buiten Westen Festival in Westerpark Amsterdam. Na de succesvolle editie van vorig jaar besloten Next Monday Hangover, Pleinvrees en AIR ook dit jaar terug te keren naar het Westerpark met podia gehost door organisaties als Paardenkracht, BlackOut en Rekorder. In de ochtend was het nog redelijk bewolkt, maar in de middag kwam de zon door waardoor het heerlijk vertoeven was op het Westergas terrein. Naast een streetstyle report (bekijk deze hier) maakte ik samen met Nanne nog een video over het festival (hierdoor krijg je een nog betere impressie). Nanne en ik hebben echt genoten van de fijne deuntjes, het heerlijke zonnetje, lekkere drankjes en hebben ons kinderhart opgehaald in de Jillz zweefmolen en het reuzenrad. Ik zeg, het kan niet beter… Check snel de video en zorg dat je volgend jaar ook Buiten Westen bent, ik was het zeker (zie laatste foto) na een dag als deze. Ik hou jullie op de hoogte! Volg mij ook op social media, Instagram (@FashionistaChloe), Twitter en Facebook.
 

 

ENG: Last Saturday I was together with fashionblogger Nanne van Hout, known from blog Fashiable, at the Buiten Westen Festival in Westerpark Amsterdam. After a succesful edition of last year, Monday Hangover, Pleinvrees and Air, decided to return this year to Westerpark, Amsterdam with the podium hosted by organisations like Paardenkracht, Blackout and Rekorder. In the morning it was still overcast, but in the afternoon the sun broke through and made being there very enoyable. Besides a streetstyle report ( watch here), I made together with Nanne a video of the festival (this way you can get even a better impression). Nanne and myself really enjoyed ourselves of the music tunes, the wonderful sun, snacks and lovely drinks, and truly being a child at heart we loved the merry go round and the ferris wheel. I am telling you, it could not have been better! Don’t forget to check the video, and try to be at Buiten Westen next year yourself. I am telling you I was there myself (see last picture). I will keep you all posted! Follow me: Instagram (@FashionistaChloe), Twitter and  Facebook.

 

 

.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

19 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hey Chloe jou blog ziet er uit als een groot feest,met super gave foto s en een heel leuk filmpje,samen met Nanne!
    je bent ook een harde werker,volgens mij is dit je 2de blog vandaag online!Toppie!
    leuke outfit,en gave tas!