VIDEO DIARY: BERLIN FASHIONWEEK DAY1


ph: private/video: thanks to Sharon van Bommel


NL: Eindelijk staat er weer een video online voor Fashionista Chloe TV. Dit keer over mijn eerste dag in Berlijn samen met beauty blogger en vriendin Sharon (van de blog LookBySharon). We vetrokken maandag in de middag vanaf Eindhoven airport met Transavia naar Berlijn. Na een snelle incheck,  Starbucks koffie en even over het vliegveld te hebben geslenterd vetrokken we al snel richting Berlijn. Vanaf Eindhoven Airport ben je in drie kwartier in Berlijn (Airport Berlin Tegel), waarna je heel makkelijk met taxi of het OV naar het centrum rijdt. Wij kozen ervoor om met de taxi naar ons hotel Art’otel City Center West te gaan. Eenmaal aangekomen natuurlijk gebruik gemaakt van de Wifi connectie om al onze ins en outs te delen, opgefrist om daarna snel de stad in te gaan.  De eerste middag hebben wij vooral besteedt aan de prachtige stad Berlijn. Sharon was voor de eerste keer in Berlijn en dan moet je bepaalde dingen zien (zie video), bijvoorbeeld The Berliner Dom. Holocaust monument, Brandenburger Tor en natuurlijk East Side Gallery. Na heerlijke tapas bij Yo Soy maakte wij ons klaar voor de geweldige Dandy Diary Poolparty bij Club Sage. Het was erg lastig om daar te filmen, maar het feestje was echt te gek. Goede muziek, lekkere drankjes en een pool party is natuurlijk niet compleet zonder een zwembad waarin de opblaas dieren waren inbegrepen. Ben je benieuwd naar mijn eerste dag in Berlijn, bekijk dan gauw de video hieronder. Veel kijk plezier en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Liebe grusse aus Berlin! Volg mij ook op Instagram (@FashionistaChloe), Twitter en Facebook. ENG: Finally there is a new episode for Fashionista ChloeTV online. This time about my first day in Berlin together with my fellow blogger Sharon. Last Monday we departured in the afternoon from Eindhoven airport to Berlin. After a quick check-in, delicious Starbucks coffee and visited some airport shops we flew in less than 45 minutes with Transavia to Berlin. We decided to go to our  hotel Art’otel City Center West first before we went to the city center of Berlin. We got an amazing room (it’s large) and have a good Wifi-Connection which gives us acces to update our blogs and social media channel quickly!  After a quick stop we went back to the center of Berlin where we enjoyed the beautiful city of Berlin. Sharon visited Berlin for the first time so we decided to do a little tourist tour. We went to The Berliner Dom, The Holocaust Monument, Brandenbruger Tor and of course The East Side Gallery. After eating delicious tapas at Yo Soy we prepared ourselves for the amazing Dandy Diary PoolParty at Club Sage. It was hard to take some recordings during the party, but I can tell you the place and party were amazing, like good music, delicious drinks and a huge pool with inflatable animals LOL! If you are curious about my first day in Berlin please check out my video below. Don’t forget to subscribe to my YouTube channel guys! Liebe Grusse aus Berlin! If you want to keep updated please follow me on  Instagram (@FashionistaChloe), Twitter and Facebook.

.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

26 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.