VIDEO DIARY: BERLIN FASHIONWEEK DAY 2 + 3


NL: In eerste instantie wilde ik twee verschillende artikelen maken over dag twee en drie Berlin Fashionweek, maar aangezien Amsterdam fashionweek/ De Modefabriek er al weer aankomt heb ik besloten deze twee artikelen samen te voegen. Met bijna 40 foto’s en een video van meer dan 5 minuten neem ik jullie mee op reis naar Berlin Fashionweek dag 2 + 3 . Tijdens dag twee bezochten Sharon (check haar blog LooksBySharon) en ik samen de bekende Bread and Butter beurs op oud-vliegveld Tempelhof Berlin. Hier bekeken wij de zomer collectie 2014 van verschillende bekende merken. Bestseller die onder andere de merken Vero Moda, ONLY en Pieces voert, was goed vertegenwoordigd op de beurs. Voorgaande jaren stond Bestseller nog in een van de zes hallen, dit jaar hadden zij een eigen hal. Ik ben vooral te spreken over de nieuwe collectie van Selected Femme (duurdere lijn van Bestseller). In de video laat ik mijn twee favorieten items zien. Daarnaast was ik ook verrast door het merk Superga, die top blogger Chiara Ferragni bekend van de blog The Blond Salad heeft aangetrokken als model voor hun nieuwste campagne (zie foto 36.).
Na de beurs was het tijd voor de G-Star RAW collectie presentatie en show in een van de bekendste clubs van Berlijn Kater Hotzig. Voorgaande seizoenen gaf G-Star hier al een party, maar dit jaar kon men ook off-side de nieuwste collectie bewonderen (zie foto 2,20,38). De show werd dit keer in een soort van ballet/streetdance achtige setting opgevoerd en daar was iedereen erg van onder de indruk. Club Kater Hotzig was afgeladen vol en later op de avond werden mensen geweigerd omdat het te druk was. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het erg knap vind dat G-Star RAW in deze tijd van crisis zo’n presentatie/show/party weet neer te zetten, waar vast en zeker iedereen over een paar maanden nog over praat. In tijden van de enorme snelheid van social media is dit zeker een prestatie.
Tijdens onze derde dag waren wij aanwezig op het Mercedes Benz Fashionweek terrein. Wij bekeken de Minx by Eva Lutz show en maakte een aantal streetstyle foto’s voor oa. instagram (@fashionistaChloe). Daarnaast moest er natuurlijk ook geshopt worden in de 4 etage tellende Forever21 aan de Kurfürstendamm (aanrader!!!). In de avond hadden wij vrije tijd en besloten we op stap te gaan in Friedrichshain. Na een heerlijke hamburger belanden we op een techno feestje in Club Suicide Circus (de naam zegt denk ik wel genoeg)  Na weinig slaap brak onze laatste dag in Berlijn aan. Daar later meer over eerst is het tijd voor de video hieronder. Veel kijkplezier! Benieuwd naar meer video’s voor Fashionista Chloe TV (oa. Berlin Fashionweek dag 1) klik dan hier. psst.. Vergeet niet te abonneren! Volg mij ook op Instagram (@FashionistaChloe), Twitter, Facebook en Bloglovin

ENG: Initially I wanted to make 2 different posts of day 2 and day 3 at the Berlin Fashionweek, but because soon we will have the Fashionweek Amsterdam, I decided to combine the 2 days together. With almost 40 pictures and 1 video lasting more then 5 minutes, I am going to take on my trip to the Berlin Fashionweek. During day 2, Sharon (visit her blog LooksBySharon) and I visited the well known Bread and Butter fashion tradefair at the Tempelhof old-airporty. Here we checked out the summer collection for 2014 of different well known labels. Bestseller which represents the labels Vero Mode and Pieces was well represented. Previous years they were only represented in in one of the 6 halls, this year they had their own hall. I was very impressed with the new collection of Selected Femme (most expensive line of Bestseller). In the video you can see my 2 most favorite items. Besides that I was also very impressed with the label Superga, which top blogger Chiara Ferragni, known of the blog Theblondesalad.com, dressed herself in to model the outfit for the latest campaine.
After Bread and Butter, it was time for the G-star RAW collection presentation, the show was held in one of the most famous clubs of Berlin Kater Hotzig. They had done this in previous seasons, but this year you were able to admire the latest collection off-side (see photo 2,20,38). This time the show was given in ballet/streetdance kind of performance. Everybody was very impressed with the show. The club Kater Hotzig was filled to the top, and later in the evening people were even refused to enter. I have to admit that during this time of crisis, the presentation/show/party was absolutely awesome. And I am sure a lot of people will talk about this presentation for a long time to come. Not easy in this time of fast social media.
During our third day we attended the Minx by Eva Lutz show at the Mercedes Benz fashion week venue. After the shows I photographed some street style for my instagram account (@FashionistaChloe) and went to the amazing 4 storey clothing store Forever21. If you are planning a trip to Berlin, you definitely have to visit Forever21. In the evening we had some spare time and decided to visit Friedrichshain. Friedrichshain-Kreuzberg is set in the heart of Berlin, on either side of the River Spree, on the border between east and west. It is one of Berlin’s most interesting and fascinating districts. After we enjoyed a delicious burger we ended at a traditional techno party at Club Suicide Circus (I think the name of the club already says enough LOL).  After a short sleep our last and fourth day in Berlin began. Soon more about that, but first I want to show you my video about these days! Enjoy watching! Do you want to see more video’s for Fashionista Chloe TV? Please click here to watch and please don’t forget to subscribe to my YouTube channel. Follow me: Instagram (@FashionistaChloe), Twitter, Facebook, and  Bloglovin
 

.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.