EVENT + VIDEO: ALESSANDRO STRIP-LAC LAUNCHOn these pictures: 1. Delicious breakfast, 2. together with Larissa, 3. The StripLac colors, 4. My nails in the LED- lamp, 5. breakfast, 5. together with Larissa and Serena, 6. Striplac starterskit, 7. together with fellow Linsey, 8. Alessandro products, 9. my nails, 10.Together with the So-PR girls


 NL: Twee weken geleden bezocht ik samen met blogger Larissa Verbon het StripLac by Alessandro event in de Skylounge Hilton hotel Amsterdam. Na ons ontbijt bij MiPicha reden we met de nieuwste  taxi-service UGO naar het event (zie video). We besloten  spontaan om alles vast te leggen in een vlog , die hieronder te bekijken is. Zelf vind ik de video erg leuk geworden en ik denk dat de video  al heel veel verteld over Striplac, maar natuurlijk wil ik jullie ook zelf nog wat meer vertellen.

Het event werd gehouden op de bovenste verdieping van het Hilton, The Skylounge. Ik was er nog nooit geweest, maar het uitzicht is echt fantastisch, je kijkt over heel Amsterdam heen. We maakte kennis met het nieuwste product van Alessandro, StripLac. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het zag er erg indrukwekkend uit. Toen we binnen kwamen was de zus van Larissa, Serena het namelijk al aan het uitproberen. Zoals jullie weten ben ik geen beauty goeroe, maar ik vind het altijd leuk om dingen uit te proberen. Daarom ging ook aan de slag met deze nagellak. Ik ben gewone nagellak gewend, maar deze gel nagelak werk toch even wat anders.  Op een of andere manier ben ik altijd gehaast en lak ik heel snel mijn nagels (wat ik nu ook wilde doen, dit is echt een NO-GO),  voor deze nagellak moet je echt even gaan zitten. Het systeem werkt heel simpel, je moet alleen een paar stappen volgen voor de perfecte nagels. Je begint met het ontvetten van je nagels met de zogeheten paids. Daarna breng je de basic lak aan die je 60 seconde uithard onder de speciale lamp. Hierna kan je voor een kleurtje kiezen, zelf ging ik voor hardroze. Nu ga je weer verder met hetzelfde principe, kleurtje erop, nagellak uitharden, basic lak, uitharden en ontvetten met de special Alessandro StripLac cleaner paids. Het lijkt lang te duren, maar na ongeveer 20 minuten heb je schitterende nagels. 

Ik moet heel eerlijk zijn, het aanbrengen ging de eerste keer erg lastig (ik deed veel te veel nagellak erop), maar het resultaat is verbluffend. Op het moment dat ik naar Florence vloog (een week later) zat de nagellak er nog steeds mooi op. Dit is echt uniek voor mij, omdat bij mij meestal na een dag een nagel alweer lelijk is door het stoten etc. De Striplac Starter Kit bevat alles wat je nodig hebt.brochure met Stap voor stap instructies, 4-bin-bestand, manicure stick, kleur nr. 27 RED, 8ml,  twin Coat 8ml,  Cleaner Pads, LED-lam. Er zouden binnenkort vast nog meer merken met dit nagellak principe op de markt komen, maar voor nu ben ik super blij met mijn eerste StripLac starterskit.  Wil je meer weten of gewoon even lachen? Kijk dan gauw het filmpje gemaakt door Larissa Verbon hieronder. Veel kijk plezier en fijne avond! Volg mij ook op Instagram (@FashionistaChloe), Twitter / Facebook.


Volg deze blog met Bloglovin

ENG: Two weeks ago I visited together with blogger Larissa Verbon, the Striplac by Alessandro event in the Skylounge Hilton Hotel Amsterdam. After the first event at MiPicha, we drove with the newest tax-service Ugo to the event (see video). After our first event, we decided to record and made it a vlog, below you can watch it. We already told you a lot about the event, but don’t want to leave out the product.

During the event, Larissa and me were introduced with a new product of Alessandro Striplac. I had never heard of it, but never the less it looked very impressive to me. When we got inside, Larissa’s sister, Serena, was trying it out. As most of you know, I am not a beauty guru, but love to try products out. I am used to simple nailpolish, but this gel nailpolish is a total different experience. For some reason I am always in a hurry and do my nails real fast (wanted to do that again…really a no go), with this nail polish you really have to take your time. The system works real simple, all you have to do is follow a few steps to get the perfect nails. You start with de-greasing your nails with the so called paids. You follow that with a basic coat that you then harden for 60 seconds with a special light. After that you can choose your color, I went myself for a hot pink. Then you repeat the same steps as I describe to you above. It appears to take long, but after about 20 minutes, the result is beautiful nails.

To tell you the truth, the first application was not easy because I put way too much nail polish on my nails. The moment I flew to Florence, we were a week later after doing my nail, and my nails were still perfect. Something I am not used too, usually after I do my nails, they are chipped the next day. The striplac starter kit contains everything you need, including directions step by step and all you need to give yourself a beautiful set of nails. I am sure more companies will follow this principal, but at this time I am super happy with my first Striplac starterskit. Do you want to know more or just have a good laugh? Watch the video I made with Larissa Verbon below. Have fun and have a nice evening! If you want to keep updated please follow me on Instagram (@FashionistaChloe), Twitter and Facebook.

 

Follow this blog on Bloglovin
 .

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

16 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.