DIARY/VIDEO: MY BIRTHDAY PARTY AMSTERDAM

ph: private
on these pictures: 1. together with Anouk Bunge, 9. Mika van Leeuwen and Meike van der Veer
 
ENG: Last week’s Tuesday night I was celebrating my birthday with my four best friends. I then thought it would be a great idea to visit two events in Amsterdam with my blogger friend Sharon (from the blog LooksBySharon) on my actual birthday, which was the day after. The first event took place at MOMO (Hobbemastraat 1, Amsterdam) and we got to taste the most delicious cocktails in celebration of the new menu. I was even surprised by a fireworks show for my birthday (picture 4), which was tons of fun! After downing eight cocktails (they were only mini-cocktails, though) we continued our way towards the official opening of The OysterClub (Olympisch Stadion 35, Amsterdam). During the opening Sharon and I thoroughly enjoyed the weather, the ambiance, and the outstanding sushi. Obviously, it was not enough and we decided to have a drink in Amsterdam’s central district. Curious about our day? Then quickly watch the video! If you want to keep updated please follow me on Instagram (@FashionistaChloe), Twitter and Facebook.  

Follow this blog on Bloglovin


NL: Vorige week dinsdag avond vierde ik mijn verjaardag met mijn vier beste vriendinnetjes en ik vond het een leuk idee om met mijn blogger vriendin Sharon op mijn verjaardag (woensdag) twee leuke evenementen te bezoeken in Amsterdam. Het eerst event vond plaats bij MOMO (Hobbemastraat 1, Amsterdam) en daar hebben we de lekkerste cocktails mogen proeven ter ere van de nieuwe kaart. Ik werd ook nog verrast met speciaal vuurwerk voor mijn verjaardag ( zie foto 4), echt super leuk!  Na 8 verschillende cokctails (mini- cocktails hoor), gingen we door naar The OysterClub  (Olympisch Stadion 35, Amsterdam)opening.  De OysterClub werd geopend op de oude locatie van Vak-Zuid gelegen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Tijdens de opening hebben Sharon en ik heerlijk genoten van het weer, de ambiance en de voortreffelijke sushi. Natuurlijk was het nog niet genoeg en besloten we na de opening nog even een drankje te doen in het centrum van Amsterdam. Benieuwd naar ons dagje? Kijk dan snel de video! Volg mij ook op Instagram (@FashionistaChloe), Twitter / Facebook. 

 

Volg deze blog met Bloglovin

 
.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

17 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.