FESTIVALS: DRIFT OM TE DANSEN 

ph: Samsung NX1000
photo’s: 3. Together with Sharon (beautyblogger on LookbySharon), 9. Together with Iris van Hees (owener of Porch People), 11. Together with Lyke, Eva en Yeal
 
ENG: Goodmorning, it’s Monday and I am back to work! I had a lovely weekend and went to  two amazing festivals. Today I will tell you more about Drift Festival. Drift Festival is a techno-house festival organized by DRIFT at Vasim Nijmegen. Unfortunately, the weather was not very good, in the morning it was raining but in the afternoon the temperature became more enjoyable. I dressed myself warmly and wore layers of clothes which helped a lot against the cold. Besides the good line-up of DJ’s, Drift also presented fashion and culture on their festival. I spotted my favorite vintage shop Porch People and discoverd an amazing tie-dye shirt at the 24/7 pop-up store (on pic.7). I am curious, what do you think about the shirt. To buy or not to buy? Around 5 the sun appeared which made this festival even better. I had a lot of fun with my friends, danced till midnight. Drift Festival you was amazing, hope to see you next year!!
Follow this blog on Bloglovin
 
 
NL: Goedemorgen, het is al weer maandag. De meeste mensen genieten vast nog even van hun extra vrij dag in verband met het Pinksterweekend. Ik ben alweer volop aan het werk. Vandaag post ik mijn eerste festival report over het festival; “Drift Om Te Dansen” dat afgelopen zaterdag plaats vond op het Vasim terrein in Nijmegen. DRIFT is een jong en dynamisch initiatief dat zich bezighoudt met de organisatie en ontwikkeling van culturele dans concepten waar met een combinatie van muziek, kunst en cultuur een eigenzinnige totaalervaring wordt neergezet. Zaterdag ochtend bleef de zon lang uit (regen/kou), maar gelukkig werd in de middag de temperatuur wat aangenamer. Ik had mijzelf goed aangekleed (verschillende laagjes), dikke sokken en mijn favoriete laarsjes, waardoor het buiten goed vertoeven was. Naast een goede line-up had Drift ook cultureel en mode vermaak. Zo was mijn favoriete Nijmeegse vintage winkel Porch People aanwezig en ontdekte ik gave shirts bij de 24/7 pop-up store (foto7). Wat vinden jullie van het shirt? Ik heb het shirt niet gekocht, maar vind hem wel ontzettend gaaf! Uiteindelijk kwam rond een uur of 5 heerlijk de zon door en heb ik samen met mijn vriendinnetjes tot in de late uurtjes gedanst op de lekkere beats! Ik zeg, Drift je was fijn! Tot volgend jaar!!
 
 
Volg deze blog met Bloglovin
 

.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

14 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.