EVENT: JAN BOELO SHOW VIDEO AND BACKSTAGE

PH: private

Last Monday I went to spectacular show by designer Jan Boelo van Drenth. This designer who is usually showing during Amsterdam Fashionweek chose this time for the offside location Undercurrent. I teamed up with shoe brand Bullboxer to make a special video report for FashionistaChloeTV about the Jan Boelo show. I got backstage acces and front row seats, perfect if you ask me. I want to tell you a 1000 things, but I think that this video and blog report tell you more than a 1000 words. By the way on the last picture you see me with my happy giveaway winners Sonja (blog: Red-Sonjaand her sister. If you want to keep updated please follow me on Instagram (@FashionistaChloe), Twitter and Facebook or subscribe to my YouTube channel. Most of my pictures you will find on my Instagram account!      

.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

13 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Super show en een leuk interview, zie dat je bent overgeschakeld op Engels. Bevalt ‘t? Dat rode pak vond ik ook erg mooi, en een van de grijze jassen die één van de heren aan had 😀

    xx

    liquoriceandpumps.blogspot.com