♥ Verwachtingen tegenover Werkelijkheid ♥

Shoes: Zara
Stockings + skirt + Blouse (last year): H&M
Jacket: CoolCat
hairribbon + belt: Primark
Bag: Etienne en Aigner 
Hi Followers,
Wat een sombere dag vandaag he? Zo veel zonnestraaltjes gezien afgelopen dagen, alleen vandaag kwam de zon er jammer genoeg niet doorheen.Vanmorgen college gehad en vanmiddag even langs een tweedehands winkeltje geweest in Driebergen. Ze hebben daar boeken en kleding en alles kost 1 euro per stuk. Ik moest daar toch even gaan kijken, je weet namelijk nooit wat je allemaal tegen komt. Van de mensen die daar komen heb je natuurlijk een verwachting. Het is een tweedehands winkeltje in een dorp en daar verwacht je een bepaald publiek. Grappig genoeg kwam ik ook van die Gooische dames tegen die hier op koopjesjacht gingen. Hier moest ik wel om lachen. Op een gegeven moment zegt zelfs een vrouw tegen een andere vrouw: ‘ In Zeist zit ook zo’n winkel, maar die is wel duur’. ‘Daar koop je iets voor €6’. 
Zelf ook wat koopjes gescoord:
2 LP voor me moeder 🙂
Fel roze trui
Sjaaltje
bordeaux rode loafers
geprinte blouse
Totaal was ik dus 5,50 kwijt, mooie aankopen voor een goede prijs ;-)! Ga zeker nog een keer kijken.. mijn school zit er toch om de hoek! 🙂
Alvast de schoenen rest volgt later.
♥ ♥ ♥


Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP