♥ Uitnodingen voor Fashiongala met Monique Collignon in the pocket! ♥

Hi Followers,

Vandaag even geen look of the day van mij. Ik ben te druk geweest. Vanmorgen heb ik voor het eerst mee gedaan aan een bootcamp van allround sports Joosten. Conclusie na 1 uur en 10 minuten: conditie 0,0. Op dit moment heb ik nog mijn hart in mijn  keel zitten haha. Nee het was een erg leuke en sportieve les, alleen door mijn conditie ging het erg moeizaam voor mij. De volgende keer zou het vast wel beter gaan. Hierna moest ik druk aan de slag voor mijn scriptie en andere studiebezigheden. Dus niet echt tijd om foto’s te maken of heerlijk in het zonnetje zitten zoals jullie misschien gedaan hebben.  Wel heb ik goed nieuws!! Ik heb kaarten binnen gekregen voor Het DeltionFashionGala a.s vrijdag. De wintercollectie 2011 van haute couture ontwerpster Monique Collignon zou deze avond voor het eerst geshowd worden. Ik heb er echt zin in en ben erg benieuwd! 🙂 Na de show komt er natuurlijk meteen een verslag met foto’s online. Zijn jullie al  benieuwd? Neem dan sowieso zaterdag even een kijkje op mijn blog!

Hoedje: Markt Italie
Jasje: C&A
Broek: River Island
Schoenen: Sasha
Tas: Magali Pascal

Deze foto is  vorig jaar genomen voor de show van Monique Collignon tijdens de Amsterdam Fashionweek. Post ik toch nog een outfitje online, alleen niet van vandaag.
Love trouwens de hakken van Iris van Herpen :)!

♥ ♥ ♥
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (29) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt ook enorm van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh, ze woont in Amsterdam en probeert daar een stabiel leven op te bouwen..

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Leuk Chloe dat je naar de show van Monique Collignon gaat. Heel benieuwd ! Veel foto’s maken. Te gek die hakken van Iris van Herpen. Leuk contrast met die zwarte outfit

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP